Meubilair

Exclusief meubilair van Modani – in barokstijl met een moderne flair

Meubels in barokstijl met een moderne flair

Als het op stijl aankomt, is er één ding om in gedachten te houden: kleine details maken het anders. Onze leefruimte is eenvoudig te veranderen door er wat aan toe te voegen luxe meubelen in zijn huis. Natuurlijk moet je goed opletten welk type je kiest. Laat dit meubel zo modieus en functioneel mogelijk zijn. De beste combinatie wordt altijd geassocieerd met het ontwerp. Dan wordt alles beter. Het kan een bank, een fauteuil, een lamp of een ander item zijn, maar vergeet het ontwerp niet! Dat is wat de verandering eigenlijk maakt.

Als je een … hebt Combinatie van oud en nieuw, verenigd in een klassiek kleurenpalet zoals de nieuwe meubels van Modani dan weet je zeker dat je een goede smaak hebt. Deze opvallende stukken brengen een nieuwe ultra luxe uitzicht van je huis.

zilveren Chesterfield bank met metallic leer

Exclusieve meubels van Modani in barokstijl - zilver

De klassieke vorm van de zilveren Chesterfield bank gecombineerd met metallic leer maakt het een uniek kunstwerk. Het is een driezits gouden bank, die wordt gekenmerkt door diepe zittingen en comfortabele, knusse kussens. Chique stijl en comfort zijn 100% gegarandeerd! Dat koninklijke fauteuil ontwerp is gebaseerd op de traditie van weleer, maar is met zijn zwart-wit tinten ook fris en eigentijds. Het artistieke houtwerk garandeert echte kwaliteit en koele oppervlakken.

koninklijke fauteuil in de barokke stijl van Modani

Fauteuil van Modani in barokstijl

Als je een … hebt Fauteuil met Cassiopeia vloerlamp combineren, dan krijg je een voorbeeld van het klassieke ontwerp. Het is een pure decadente look! de zwarte Medusa-lamp is een andere elegante lamp in kandelaarstijl. Het is vooral goed als je een beetje drama wilt toevoegen aan je kantoor, woonkamer of slaapkamer. Bekijk al deze geweldige modernistische meubels bij Modani. Zij zullen ervoor zorgen dat je de verandering krijgt die je nodig hebt.

Cassiopeia vloerlamp en zwarte Medusa-lamp

Meubels van Modani - Barokke vloerlamp

zilveren Chesterfield bank in barokstijl