Meubilair

Feng Shui-meubels – twee tafels geïnspireerd op de natuur

Tafel modern sculptuurontwerp

We presenteren je twee spannende ontwerpen die geïnspireerd zijn op de natuur. De tafelontwerpen zijn ontspannend voor de zintuigen en zijn daar perfect voor Feng Shui-faciliteit voor in de woonkamer.

Feng Shui inrichting – tafel geïnspireerd op het nationale park in Korea

Sculptuur berglandschap hout

Wat heb je nodig voor een? Feng Shui-faciliteit? Puristische kleuren, heldere lijnen en een bepaalde volgorde van de meubels. De stijl van leven die is geïnspireerd door Feng Shui moet ontspannen lijken. De tafel is het middelpunt van het interieur. Wij presenteren u het meubel dat zeker in het oog springt. De tafel was gedateerd Niets Design Groep  ontworpen en geïnspireerd door het nationale park in Korea. De getalenteerde ontwerpers hebben een sculptuur in de tafel geïntegreerd die het landschap, de bergen en de vallei weerspiegelt. Mt. Mudueung Park vierde onlangs een jubileum en als onderdeel van de viering werden talloze ontwerpers uit het hele land ingehuurd om de schoonheid van de natuur in hun projecten te laten zien. Het eindresultaat is fascinerend en past perfect in de woonkamer in Feng Shui-stijl.

Feng Shui-faciliteit – theetafel

Theekopje water rimpelt modern meubeldesign

Het volgende project – theetafel van Jeonghwa Seo en Hanna Chung – is daar een perfecte aanvulling op Feng Shui-faciliteit. De ontwerpers wilden de beweging van het water weerspiegelen. Het tafelblad ziet eruit als een waterspiegel – wanneer een theekopje op tafel wordt gezet, rimpelt het water. Het innovatieve ontwerp is geïnspireerd op de relaties tussen mensen in Azië. Er is een overtuiging dat zelfs kleine veranderingen in het leven van één persoon een impact kunnen hebben op het leven van de hele kerk. Het meubel, een symbool van de verbinding tussen mensen, werd ontworpen en vervaardigd als onderdeel van de afstudeerscriptie van jonge ontwerpers.

Ontspanning voor de zintuigen – puristische kleuren

feng shui zen gevoel woonkamer

Tafel met een architectonische uitstraling

witte kleur bergketen landschap

Geïnspireerd door het natuurpark in Korea – tafelontwerp

modern design stijlvolle toevoeging interieur

Het ontwerp bootst de beweging van water na

Feng Shui tafelwaterrimpeling

Het tafeloppervlak lijkt op waterniveau

Watergolfnatuur inspireert Feng Shui