Meubilair

Geweldige designfauteuils passen perfect in moderne meubels

Design fauteuil-Vondom zoömorfe vorm-groen

Welke fauteuil past het beste bij jouw persoonlijke woonomgeving en bij jou: kleurrijk of juist ingetogen, klassiek of extravagant? Als u op zoek bent naar een extravagante fauteuil die een blikvanger zal zijn in uw woonkamer, dan kunt u kiezen voor de volgende exclusieve fauteuils Design fauteuil laat je gewoon inspireren!

Baanbrekende designfauteuils voor goede kenners

Kleurrijke fauteuil O-Nest-Tord Boonje Denemarken

De ronde Design fauteuil O nest van Tord boei is gemaakt van geverfd hoogwaardig polyethyleen en is zeer geschikt voor open, schaduwrijke plekken, bijvoorbeeld in de tuin of in de achtertuin. Het is waterdicht en gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in vele kleuren – zwart, wit, paars, rood, oranje, limoengroen en grijs. Bij nader inzien zie je de subtiele bloemenpatronen die een delicate textuur vormen

Exclusieve design fauteuils voor elke smaak

Jehs Laub-Design fauteuil-polyester meubel

Van de Design fauteuil 181 Doek van Markus Jehs en Jürden Laubo wordt gekenmerkt door lineaire eenvoud, delicate vorm en structuur. Het stoelframe van met glasvezel versterkte kunststof staat garant voor duurzaamheid en een lange levensduur. De vulling van polyurethaanschuim en polyester vulling zorgt voor maximaal zitcomfort.

Extravagant meubeldesign voor het moderne appartement

Voido Ron Arad-Design fauteuil-schommelstoel zwart

De fauteuil is een belangrijk zitmeubel. De handige Design fauteuil van Ron Arad kan worden geïntegreerd in elke moderne faciliteit. Ze vertegenwoordigen extravagante schommelstoelen gemaakt van rotatiegegoten polyethyleen en zijn perfect voor buitenruimtes.

Zitmeubels – functionaliteit en tijdloos design

Kimball-Fit bureaumeubel design stoel

Naast een mooie vormgeving is het van groot belang dat er optimale ondersteuning wordt geboden voor een goede rugligging. De moderne en ergonomische fauteuil- Fit van Kimball Office laat niets te wensen over. Van de Design fauteuil Alaska uit Emilio Nanni gemaakt van gepolijst roestvrij staal kenmerkt zich door een onmiskenbaar karakter en zijn afmetingen zijn optimaal afgestemd op de eisen van de gebruiker.

Comfortabele relax fauteuil

Doux witte fauteuilset-Karim-Rashid

Een andere populaire fauteuil is Doux van Karim Rashid voor Vondom ontworpen. Het ziet er spontaan, organisch, vriendelijk uit, de zoömorfische vormen zorgen voor perfecte ontspanning. De serie van het bedrijf is uitgebreid en de exclusieve design fauteuil is te combineren met andere comfortabele zitmeubelen.

Wallace fauteuil van Jean-Marie Massaund

Design fauteuil- WALLACE-Jean-Marie Massaud

Bruco fauteuil van Presotto Italia

Kantoormeubilair stoel stoel fauteuil-zwart Bruco-Presotto

TWIST fauteuil met ergonomisch gevormd ijzeren frame – Cantori

Meubeldesign-woonideeën Cantori-Twist

Design fauteuil Gisa van Jane Worthington

Zitting lederen fauteuil-GISA Jane Worthington

Verkocht van Leolux – stijlvolle paarse fauteuil

Design fauteuil Leolux inrichtingsideeën

Alaska – ongebruikelijk meubeldesign

Moderne design fauteuil-Emilio Nanni-Alaska

Ergonomische stoelen van Kimball

Bureaustoel ontwerp Kimball Office

Vrolijke schommelfauteuils van Ron Arad

Schommelstoel design-moderne Ron-Arad meubels

Futuristisch fauteuilontwerp

Futuristische design fauteuil wit Ron Arad