Meubilair

Grijze en gele bank lijkt met een mes te zijn opengesneden

bank in grijs en geel kruk Schlitz meubeldesign

Er zijn tegenwoordig talloze originele meubelstukken. Desalniettemin is elk op zijn eigen manier echt indrukwekkend en kan het als een kunstwerk worden beschouwd. Dat geldt ook voor Grijze en gele bank, die we in dit artikel aan je willen voorstellen. Het ontwerp is afkomstig van de Britse Charlotte Kingsworth. Er is ook een kruk die bij de bank past.

Grijze en gele bank met bijpassende poef

bank in grijze en gele inrichting idee moderne stijl

Het bijzondere aan het ontwerp is dat het lijkt alsof het meubel met een mes is opengesneden. Hierdoor ontstaat er een gleuf in de kruk, die ook perfect is voor het opbergen van tijdschriften of andere spullen. De bank lijkt op zijn beurt open te gaan als een wond, waardoor de gele stof “naar buiten komt”. Dit stelt de originele zitting voor, daarnaast is er een cilindervormige vorm voor de bank. De rest van de tetilia is grijs. De grijs met gele bank en de kruk hebben ook rechte metalen poten. In het geval van de bank eindigen deze in een halfronde vorm die de bank omarmt. Tegelijkertijd beschermt een lichtgekleurde leren riem de stof van de bank tegen slijtage.

Grijze en gele bank – metalen poten

bank grijs gele poot metalen moderne ronde leren riem

Hieronder kunt u nog enkele foto’s bekijken van de moderne en ongewone bank in grijs en geel. Zo’n model wil je later zeker hebben. En, zoals we denken, zou het er goed uitzien in elke moderne inrichtingsstijl!

Gele gleuf in de grijze kruk

bank grijs geel kruk stof slot idee

De grijze kruk van de bank met een gleuf voor het opbergen van tijdschriften

bank in grijs en geel slotmagazine krukontwerp

Sofa schets door Charlotte Kingsworth

sofa grijs geel schetsontwerp charlotte kingsworth

Ontworpen door Charlotte Kingsworth.