Meubilair

Het modulaire zitsysteem “Larva” verandert met je humeur

larve modulair zitsysteem studio Segers

LARVE is dit modulair zitsysteem van Studio Segers, een familiebedrijf ontwerpstudio uit België. De zitgroep bestaat uit vijf minimalistische elementen – een kruk, een hoekelement zonder rugleuning en extra ziteenheden met rugleuning. U kunt de componenten naar wens mixen en matchen, zodat u de perfecte opstelling voor uw kamer krijgt. Een prachtig modulair meubelstuk dat kan veranderen met je humeur.

Het modulaire zitsysteem van Studio Segers

larve modulair zitsysteem studio Segers bbyindera

De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos! U kunt de grootte, het aantal elementen en de functionaliteit van de stoelen aanpassen! De hoekbank in de woonkamer maak je in een handomdraai om tot bed voor de passerende gasten. De stukken zijn er in verschillende kleuren, dus je kunt ook super veel plezier beleven aan de kleurencombinaties. Of behoud de eenvoudige stijl en het neutrale kleurenschema – de keuze is aan u. De gelaagde bekleding houdt het ontwerp eenvoudig maar klassiek en wanneer de stukken met elkaar worden verbonden, ontstaan ​​er prachtige ononderbroken lijnen.

Het modulaire zitsysteem biedt eindeloze mogelijkheden

larve modulair zitsysteem studio Segers eindeloze mogelijkheden

Studio Segers heeft de modulaire Zitsysteem  voor BbyIndera ontworpen. Indera is een meubelfabrikant uit België wiens designserie B bestaat uit een collectie verstelbare banken. Ze worden allemaal gekenmerkt door een eenvoudig ontwerp, maar een hoge mate van functionaliteit. De stoelen moeten zeer elegant zijn en de klant een comfortabel gevoel geven. Larve is een mooi voorbeeld van een stoer, modern en speels design. Jong, verrassend, maar tijdloos.

alleen kleurrijke elementen gecombineerd

modulaire verstelbare banken zitgroep larve gekleurd

Hoekbank in een neutrale kleurlarve modulaire zitsystemen studio Segers design

kleine bank met poef   larve modulaire zitgroep hoekbank vorm studio segers