Meubilair

Het multifunctionele sta-bureau voor laptop van Sarah Maier

Sarah Maier serie laptop toren staand werkstation lessenaar-katheder ontwerp

Ontwerpers moeten flexibel inspelen op de behoeften en wensen van de klant. Moderne computers worden steeds kleiner, laptops en mobiele telefoons zijn trouwe metgezellen van mensen. We eten, praten en werken staand. De ergonomie van een staande werkplek is een belangrijk punt voor de gezondheid. Dit is waar ontwerpster Sarah Maier mee te maken kreeg in haar serie Laptop Towers. Degene die ze heeft ontworpen Sta-bureau voor laptop werd in 2010 genomineerd voor de designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland.

Het compacte sta-bureau voor laptop op wielen

Hoge bureau mobiele laptop computer bureauladen lift

Als het om esthetiek gaat, sluit Maier geen compromissen. Dat Sta-bureau voor laptop wordt gekenmerkt door duidelijke lijnen. De compacte sta-werkplek is geschikt voor particuliere, zakelijke of openbare ruimtes. Laptop Tower is een compositie van verschillende fineerpartituren – body op rollen met viltkussens, laptop uitschuifbaar met geïntegreerde verlichting en automatisch uitschuifbare muismat, stopcontacten, kleine printer, 4 lades, ingebouwde speakers, voetverlichting, stroomaansluitingen voor een projector en opladers.

Ruimtebesparend sta-bureau voor laptop helpt om alles netjes te houden

Laptop Lift Staand Bureau Ontwerp Moderne Lessenaar

Elektriciteit wordt mobiel Sta-bureau voor laptop aangedreven door een transparante geïsoleerde kabel. Laptop Tower is ontworpen met ergonomie op de werkplek in het achterhoofd om effectief werken te garanderen. Het exclusieve meubel is met vakmanschap en precisie gemaakt. De kleurnuances van het fineer met een lichtbruine kern (gemaakt van veeneiken – een bijzonder waardevol hout) variëren van chocoladebruin tot zwart. De afmetingen zijn 1187x494x494 mm

Sta-werkstation met geïntegreerd geluidssysteem

Technologieën laptop tafel-staand werkstation concept-Sarah Maier Design

Sarah Maier zet de traditie van haar familiebedrijf (een 100 jaar oude timmermanswerkplaats in Markgröningen) voort, die ze verrijkt met innovatieve concepten. Het jonge model LT ontving in december 2009 een onderscheiding van de Duitse Design Club DDC in de categorie Product en werd genomineerd voor de Duitse Designprijs 2011.

Sta-bureau voor laptop is ook opbergmeubel

Laptop Tower Interaction Designer Möbel Sarah Maier

LT – multifunctioneel en praktisch

Hoge bureau laptop tafelfineer score ontwerp laptop lift

 Sta-werkplek met uitschuifbaar laptop

Hoge bureaulaptop Sarah-Maier Design Ergonomisch ontworpen

Verlichting geïntegreerd in de basis

PC-werkstation ergonomisch zwart veeneikenhout

De laptoptoren van Sarah Maier – het multifunctionele sta-bureau voor laptops

Sarah Maier PC staand werkstation-LT design kabelaansluitingen