Meubilair

Ideeën voor meubels gemaakt van europallets voor een milieuvriendelijk interieur

ideeën voor meubels gemaakt van europallets wit houten bed

Bekijk deze prachtige en creatieve ideeën voor Meubels gemaakt van europallets Bij. Laat u inspireren door deze originele suggesties en richt uw appartement of tuin op een milieuvriendelijke manier in. Deze bijzondere meubelen zijn het perfecte voorbeeld van upcycling in zijn puurste vorm. De houten pallets zijn heel gemakkelijk te vinden en kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt – of het nu gaat om het ontwerpen van een kamer of om er meubels van te maken. Met een beetje kleur en fantasie kun je zelf hele mooie meubelontwerpen maken. Verander de pallets in banken, tafels, stoelen en planken en laat je appartement op een goedkope, milieuvriendelijke en originele manier inrichten.

Meubels gemaakt van europallets – kleurrijke stoelen voor meer sfeer

ideeën voor meubels gemaakt van europallets stoelen kleurrijk

Deze felgekleurde stoelen zijn een mooi voorbeeld van: Meubels gemaakt van europallets. Het ontwerp is gemaakt door gas- & Lucht Studio gemaakt. Elke stoel werd samengesteld uit een pallet. Deze kleurrijke ontwerpen zullen zeker meer sfeer en levendigheid toevoegen aan je interieur. Ze zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

Meubels gemaakt van europallets – modern bankontwerp

ideeën voor meubels van houten pallets designer bank

de Meubels gemaakt van europallets kan er na een passende behandeling ook heel modern en stijlvol uitzien. Het bewijs hiervan is deze designbank van Studio-aparte, die er niet alleen uiterst elegant uitziet, maar ook praktisch is. Er kunnen twee personen op zitten en de twee minitafels aan weerszijden van de armleuningen zorgen voor extra comfort.

Houten palletbed van Lori Danelle

ideeën voor meubels van houten pallets kinderbed hout

Deze creatieve moeder heeft van houten pallets een super schattig ledikantje gemaakt. Dat is daar een mooi voorbeeld van Meubels gemaakt van europallets kan ook heel stil gebruikt worden voor de kinderkamer. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat ze bijzonder zorgvuldig zijn gedesinfecteerd.

Salontafel gemaakt van europallets

ideeën voor meubels gemaakt van europallets, donker hout

Hier is een voorbeeld van wat je een schattige salontafel kunt maken van een oud stuk hout dat 5 EUR kost. Voel je vrij om dit als een doe-het-zelf-project in het weekend te doen. De prachtige salontafel past perfect bij een rustiek interieur.

Stel een upcycled eettafel samen

ideeën voor meubels van houten pallets eettafel keuken

de Meubels gemaakt van europallets zijn niet alleen te gebruiken in de woonkamer. Bekijk deze prachtige lichthouten eetkamersteek. Het ziet er bijzonder stijlvol en klassiek uit en zal je keukeninterieur zeker verfijnen en interessanter maken.

Rustieke bank gemaakt van houten pallets

ideeën voor meubels gemaakt van europallets bankkussens

Om dit fantastische bankontwerp in elkaar te zetten, heb je alleen houten pallets, een beetje verf en comfortabele bankkussens nodig. Dit prachtige meubel is zeer geschikt voor zowel de woonkamer als het terras. Bekijk ook de andere suggesties voor Meubels gemaakt van europallets Bij.

Elegant bankdesign in pastelkleuren

ideeën voor meubels van europallets bankontwerp

Tuinmeubelen gemaakt van houten pallets in wit

ideeën voor meubels van houten pallets loungemeubels

Zoete salontafel in groen

ideeën voor meubels van houten pallets salontafel groen

Mobiele tafel gemaakt van europallet

ideeën voor meubels van houten pallets houten tafel mobiel

Stijlvol bankdesign in grijs

ideeën voor meubels gemaakt van europallets modern grijs

Ligstoelen en tafel van houten pallets voor op het terras

ideeën voor meubels van houten pallets tuininrichting

Houten eettafel op het terras

ideeën voor meubels van houten pallets eettafel patio

Comfortabele bank gemaakt van houten pallets in roze

ideeën voor meubels van houten pallets verplaatsbaar roze

meubelideeën voor europallets