Meubilair

Inloopkast Nicchia met modulair systeem

Inloopkast nicchia eiland accessoires

Exclusiever inloop kast biedt veel aanpassingsvermogen door zijn modulaire systeem.

Bent u op zoek naar de juiste inloopkast om uw mooie slaapkamer compleet te maken? Misschien ben je je rommelig ogende kast al beu en wil je een meer georganiseerde levensstijl leiden? Welnu, wat uw organisatorische vereisten ook precies zijn, Nicchia biedt een reeks intelligente oplossingen. De geweldige inloopkast is tot in de perfectie vervaardigd door de Italiaanse meubelmaker Filmes. Hier krijgt u een verbazingwekkende verscheidenheid aan ruimtebesparende functies en een intelligent ontwerp aangeboden. De vele modulaire units kunnen worden gevarieerd om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Inloop kast Nicchia van Filmes

Inloopkast -canaletto-walnotenhout-eiland-

Het meest typische kenmerk van Nicchia meubelen is flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende plattegronden. De inloopkast staat prachtig in een ruime slaapkamer, maar hij kan worden veranderd, kleine kasten passen er ook bij en bieden je efficiënte opbergoplossingen. Gemaakt van Canaletto walnoothout of met een witte afwerking, hier heb je een geweldige selectie accessoireladen, broeken, schoenen, overhemden en sweatercompartimenten. Deze zijn stuk voor stuk in breedte en hoogte te verkleinen zodat ze in je eigen inloopkast passen.

Inloopkast met een intelligent ontwerp

walk-in-closet-eiland-compartiment-stropdas-shirts-glasplaat

Geef je slaapkamer een ergonomische, sensationele make-over! De glazen schuifdeuren van de inloopkast geven zelfs de kleinste units een luchtige charme. Met verborgen rails, wandlades, planken en exclusieve centrale eilanden is de Nicchia inloopkast ideaal voor het chique, moderne huis.

efficiënte opslagoplossingen

inloopkast eiland uittrekbare lade bindriem

Broekrails

walk-in-closet-pull-out-pull-out

Canaletto walnotenhout

walk-in-closet-walnoot-hout-afwerking

Schoenenrekken

walk-in-closet-schoenenrekken-metalen-bars-schoenen-hakken

walk-in-closet-compartimenten-shirts-walnoothout

Inloopkast -witte-open-planken-schoenenrekken

walk-in-closet-witte-open-planken-kledingaccessoires

walk-in-closet-glazen-schuifdeuren-klein

walk-in-closet-glazen-schuifdeuren-slaapkamer

Fimes officiële website