Meubilair

Innovatief kantoormeubilair voor vergaderruimtes – de multifunctionele tafel

Fibroglass tafel futuristisch design kantoormeubilair

Innovatief kantoormeubilair voor vergaderruimtes hebben tegenwoordig een buitengewoon belangrijkere rol in het werkproces dan in het verleden. Ten eerste moeten ze comfortabel en functioneel zijn voor op het werk. Schoonheid zou dan een zelfstandige eigenschap van een object zijn. Het zou goed zijn als iedereen Innovatief kantoormeubilair voor vergaderruimtes nog een bijzondere eigenschap hebben: mensen kunnen inspireren. Dat laatste is geen uitdaging meer voor de Bulgaarse ontwerper Yovo Bozhinovski. De jonge getalenteerde man heeft een prachtige futuristische vergadertafel gemaakt. Yovo Bozhinovski heeft van een lessenaar en een vergadertafel een succesvolle creatieve eenheid gemaakt.

Tafel, bureau, stoelen – innovatief kantoormeubilair voor vergaderruimtes

Lessenaar tafel koolstofvezel glasvezel

Innovatief kantoormeubilair voor vergaderruimtes worden meestal op bestelling gemaakt door een groter bedrijf, niet alleen omdat ze het zich kunnen veroorloven, maar omdat ze enthousiast zijn over elke vorm van innovatie. Hetzelfde geldt voor Bozhinovski. Zijn multifunctionele tafel kwam tot stand dankzij de steun van het Bulgaarse bedrijf Elza Design. Het doel van het project was om te komen tot een nieuw, innovatief kantoorontwerp dat fascinerend kan zijn.

Innovatief kantoormeubilair voor het ontwerpconcept van een vergaderruimte

moderne ideeën voor kantoorinrichting - tafel zwarte stoelen

Tijdens het ontwerpproces bedacht de ontwerper ineens dat hij een mix kon maken tussen een vergadertafel en het bureau van de baas van het bedrijf. Volgens zijn mening zou innovatief kantoormeubilair voor vergaderruimte passen heel goed in dit bedrijf, zodat je er kunt werken of klanten kunt ontvangen. Met zijn aantrekkelijke en futuristische uiterlijk is de ultieme tafel een goed model voor kantoormeubilair in het algemeen.

Natuurlijke materialen – gezonde werksfeer

Ideeën voor kantoorinrichting glasvezel staal koolstofvezel Elza Design

Aangezien het bedrijf zich bezighoudt met bouwwerkzaamheden en constructies, wilde Bozhinovski maak een ontwerp dat het werkterrein van het bedrijf weergeeft. In zijn project hield de ontwerper rekening met de belangrijkste werkprincipes van Elza Design – uniciteit, elegantie en functionaliteit. De multifunctionele tafel is alleen gemaakt van natuurlijke materialen – glasvezel, koolstofvezel en staal. Innovatief kantoormeubilair voor vergaderruimtes moeten goed met elkaar te combineren zijn. Fururistische stalen stoelen passen het beste bij de moderne tafel. 

Moderne inrichtingsideeën – kantoormeubilair regelen

Meubeldesign moderne kantooruitstraling Bozhinovski

 Zet een ongewoon ontwerpbureau op

multifunctioneel meubilair vergaderruimte tafel bureau

Multifunctioneel meubilair – de moderne vergaderruimte

zwarte ontwerpideeën kantoorontwerp

Innovatieve meubeldesign meubelen combineren

Ideeën voor woninginrichting modern innovatief design

Constructie van staal, koolstofvezel en glasvezel

multifunctionele tafel staalconstructie vergaderruimte apparatuur