Meubilair

Innovatief meubeldesign

Ontworpen door Hasenkopf

modern meubeldesign

De Duitse meubelfabrikant Hasenkopf experimenteert graag met vormen en materialen. De architecten en ontwerpers hebben een unieke Design Characters-collectie gecreëerd waarin ze innovatief zijn Meubel ontwerp cadeau. Dankzij nieuwe vormen, innovatieve materialen en technieken ontstaan ​​unieke ontwerpideeën. De ontwerpers proberen provocerend en innovatief te denken en nieuwe mogelijkheden en oplossingen te bieden.

Modern meubeldesign

moderne badkuip - wit

Verschillende bekende ontwerpers en architecten zijn hierin innovatief geweest Meubel ontwerp Ontwerp heeft deelgenomen. Je hebt je eigen idee ontwikkeld voor een keuken, badkamer, kantoor. Onder de ontwerpers vallen Stuart A. Veech op met zijn Hydra XXL, Paul Flowers met workflow en de samenwerking tussen Titus Bernhard en Peter Martin – Twister en Swan.

Spannend meubeldesign

moderne badkamer

Hydra XXL is een innovatief meubeldesign voor de moderne badkamer. Het is een combinatie van douche, ligbad en wastafel. Deze elementen werden gecombineerd in een meubel dat alle nodige functies biedt en een elegante gebogen vorm heeft met zwarte en witte oppervlakken.

Swan is een ander innovatief meubeldesign voor de badkamer. Net als Hydra XXL is het een combinatie tussen een douche en een bad, met een ongewone vorm. Het meubilair wordt aangeboden in witte kleur.

Innovatief ontwerp – bureau

innovatief ontwerp - bureau

Twister en workflow zijn het volgende deel van de collectie. de innovatieve Meubel ontwerp is ontstaan ​​uit een samenwerking. Twister heeft een licht gebogen vorm en verbindt de eetkamer en keuken. Workflow combineert een bureau met een bibliotheek. De boekenplanken zijn op een interessante manier ontworpen zodat de zittende persoon de boeken kan passeren. Het kleurenschema is fris en modern – groen en wit worden op een spannende manier gecombineerd.

Door KH Christova

moderne witte wastafel

elegante moderne wastafel

Elegant badkamerdesign in wit

elegant badkamerontwerp

innovatieve keuken gemaakt van moderne materialen

innovatieve en moderne keuken

 

15 ideeën voor het ontwerpen van buitenmeubels als spannende blikvanger in de tuin

Uniek meubeldesign van gekleurd hars in minimalistische stijl

Uniek meubeldesign dient tegelijkertijd als tafel en stoel

Scandinavisch meubeldesign ontmoet Vietnamees vakmanschap

Modern meubeldesign – inrichtingsideeën van Calligaris

Modern meubeldesign

Meubeldesign – handgemaakt bureau met een mooie vorm