Meubilair

Italiaanse designmeubels met een minimalistische afwerking

Gebreide-bank-in-donkerblauw-van-Enrico-Cesana

Er is zeker een middelpunt in het midden van elke woonkamer en dat is de bank. Je gaat zitten en zet je drankje op een lage domino salontafel, richt je ogen en pakt het scherm vast aan de trendy opbergtafel. De boeken van de eigenaar vertegenwoordigen zijn voorkeuren en staan ​​momenteel op houten planken. Na de gezellige uurtjes in de woonkamer komt u tot rust in een tweepersoonsbed van leer of stoffering. Klinkt heel leuk, nietwaar!? Nog beter worden Italiaanse designmeubels Verover je hart en gebruik deze trendy touch in de inrichting van je woon- of slaapgedeelte op een nog modernere en minimalistischere manier.

Italiaanse designmeubels uit de My home collectie

Inline-bank-van-Enrico-Cesana

De focus ligt vandaag Italiaanse designmeubels door toonaangevende Italiaanse ontwerpers opgenomen in de categorie Mijn thuiscollectie zijn een teken van kwaliteit en moderniteit. Zachte minimalistische banken gemaakt van een houten frame, bedekt met niet-vervormbaar polyurethaanschuim en een voering van synthetische vezels. Modern design met bekleding van leer of zachte vezels. Enrico Cesana heeft bijvoorbeeld grijze en oranjekleurige modules op gestoffeerde zittingen en delen van de bank, maar ook ottomaanse stoelen die afzonderlijk naast elkaar of speels in de kamer kunnen worden geplaatst en als modules kunnen worden gerangschikt.

Italiaanse designmeubels – tafels en planken

lagere-tafel-en-domino-tafel-van-Fabio-Bortolani

Italiaanse designmeubels Met een minimalistische stijllijn die enthousiasme opwekt, bijvoorbeeld de Domino salontafel gemaakt van metalen platen met een witte afwerking. Op het eerste gezicht lijkt deze designtafel gemaakt van kaarten of dominostenen. Dit is een origineel idee van de ontwerper Fabio Bortolani. Moderne planken en reksystemen worden ofwel aan de muur bevestigd of ontworpen als een toreneenheid volgens de Russische architectuurwerken van K.S. Melnikov. De ontwerper Andrea Lucatello biedt een balans tussen schuine en rechte oppervlakken met zijn Ray dressoirtafel.

via: http://www.carlotrevisani.com/

Rolbed-van-leer-bekleding-van-Carlo-Trevisani

Design bedden

Tweepersoonsbedden met high-end hoofdbord, als boxspring bed en met superzachte stoffering en moderne designs geven elke moderne slaapkamer een onmiskenbare uitstraling. De hoes van de boxspringbedden kan worden verwijderd. Hier zijn enkele Italiaanse designbedden van toonaangevende ontwerpers.

gestoffeerd-tweepersoonsbed-van-Carlo-Trevisani-in-bruin

Long-Island-gestoffeerd-tweepersoonsbed-van-Carlo-Trevisani

Dress-bed-van-Carlo-Trevisani-in-grijs

via: http://www.enricocesana.it/

Tweepersoonsbed-minimalistisch-Enrico-Cesana

via: http://www.myhomecollection.it/

Face-by-Massimiliano-Di-Domenico

Enrico Cesana bank met afneembare bekleding

Poef-bank-van-Enrico-Cesana

Gebreide-bank-met-verwijderbaar-deel

Settle-Collection-My-home-by-Carlo-Trevisani

Settle-my-home-collectie-met-blauwe-tinten

Mijn-huis-collectie-van-Carlo-Trevisani-in-bruin-tinten

via: www.architonic.com

Planken-borden-opbergtafel-van-Fabio-Bortolani

Modulekasten-van-Fabio-Bortolani

minimalistische-modulaire-kasten-van-Fabio-Bortolani

Houten planken-Babele-by-Fabio-Bortolani

via: www.miniforms.com

Dressoir-van-Andrea-Lucatello

Glazen tafel-van-Enrico-Cesana