Meubilair

Kaptafel in zwart voor de slaapkamer of badkamer

Kaptafel-in-zwart-met-stoel

Een kaptafel is de droom van veel vrouwen en niet zonder reden. Het is praktisch omdat het voldoende opbergruimte biedt voor alle producten en gemak biedt bij het doen van make-up en kappers. Vandaag willen we je er enkele voorbeelden van geven Kaptafel in zwart voorstellen. De combinatie van deze elegante kleur en het meubel met decoratieve eigenschappen is gewoon perfect en staat prachtig in zowel klassieke als moderne modellen in hoogglans. Maar overtuig uzelf en laat u inspireren door de modellen!

Kaptafel in zwart in landelijke stijl

Kaptafel in landhuisstijl

Deze zwarte kaptafel heeft een landelijke stijl en oogt bijzonder elegant dankzij de zwarte kleur. Hij is voorzien van drie lades waarin je je make-up en crèmes kunt opbergen. De spiegel is afneembaar zodat de kaptafel gewoon als tafel gebruikt kan worden. Er is ook een bijpassende kruk met witte bekleding. Bijzonder mooi zijn de rozenornamenten op het krukje, die de make-uptafel ook een beetje romantiek geven.

  Kaptafel in zwart “Factuur”

Kaptafel-factuur-in-zwart

Deze kaptafel in zwart en hoogglans is uiterst modern. Het heeft twee grote lades, een ingebouwde spiegel en een praktische plank.

Zwarte kaptafel met ornamenten

Kaptafel-met-ornamenten

Dit is een ander voorbeeld van een zwarte kaptafel met ornamenten. Het doet denken aan de barokstijl en geeft de kamer een romantische sfeer. Het heeft vijf lades en biedt daardoor voldoende ruimte voor de benodigde make-up gebruiksvoorwerpen en producten. Ook de spiegel en het krukje zijn mooi gedecoreerd. Deze laatste heeft een comfortabele bekleding in zwart.

 Zwart en modern

Zwarte ijdelheid kaptafel

Bijzonder praktisch bij dit model is de driedelige spiegel waarin de twee buitenste delen versteld kunnen worden, zodat je de make-up en kappersresultaten van alle kanten kunt zien. Daarnaast heeft de zwarte kaptafel vijf lades en een brede, comfortabele kruk.

 Kaptafel met glazen stoel

Kaptafel met glazen stoel

De zwarte kaptafel heeft twee indrukwekkende accenten. Door de transparante stoel oogt de kamer ruimer, valt hij nauwelijks op en neemt hij dus geen ruimte in beslag. De spiegel heeft op zijn beurt een chromen frame en onderscheidt zich van de zwarte make-uptafel.

 Originele kaptafel in zwart

Originele-kaptafel-in-zwart

Deze zwarte kaptafel is uiterst origineel. Het heeft een indrukwekkend ontwerp met een eenvoudig tafelblad gemaakt van rechte lijnen, terwijl de rest van de tafel bestaat uit gebogen lijnen en een deel ervan heeft ornamenten. De kaptafel is een echte eye-catcher en de perfecte aanvulling op je slaapkamer.

 Hoogglans voor op de kaptafel

Hoogglans-voor-de-kaptafel

Een eenvoudig, hoogglans ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Dat bewijst deze zwarte kaptafel ook. Het heeft drie ruime lades en een gestoffeerde kruk in dezelfde stijl. De spiegel wordt speciaal aan de muur bevestigd.

 Moderne en eenvoudige kaptafel in zwart

Moderne-en-eenvoudigere-kaptafel-in-zwart

Als je niet zoveel ruimte in je slaapkamer hebt, maar begrijpelijkerwijs niet zonder kaptafel wilt, dan is een model van dit formaat precies goed voor jou. De zwarte kaptafel neemt weinig ruimte in beslag, maar biedt toch voldoende opbergruimte dankzij de lade en het tafelblad. De spiegel kan ook naar voren en naar achteren worden versteld zodat je hem naar wens kunt verstellen.

Ransby kaptafel van Ikea

Ransby-kaptafel-van-Ikea

via: http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/80199445/

Deze zwarte kaptafel met een modern design heeft een heel praktische kant. De spiegel kan worden neergeklapt, waardoor een vlak oppervlak ontstaat. Dit betekent dat je de kaptafel ook als bijzettafel of bureau kunt gebruiken wanneer je hem niet nodig hebt voor make-up en kappers. De kaptafel heeft ook vier lades waarin je alles kunt opbergen wat je nodig hebt.

 Kaptafel voor de badkamer

Make-uptafel-voor-de-badkamer

Als je geen ruimte hebt in de slaapkamer of je make-up en kapsel gewoon liever in de badkamer doet, kun je een zwarte kaptafel als deze kiezen. Hij heeft aan beide zijden een wastafel, terwijl er tussenin voldoende ruimte is om make-up op te doen. Ook zijn er voldoende lades waarin je ook ander badkamergerei kunt opbergen. Het enige wat nog ontbreekt is een bijpassende kruk en een spiegel.

Slaapkamer-met-zwarte-kaptafel