Meubilair

Klassieke houten meubels van Medea – traditie en stijl uit Italië

Luxe woonkamer houten meubels bank fauteuil

Droom je niet van een warme, gezellige sfeer en wil je niet luxueus zijn Houten meubels thuis in Italiaanse stijl? In feite raakt het hout nooit uit de mode. Hout, dat overal in de faciliteit te zien is, herinnert ons aan de gezelligheid van de kindertijd, het huis, het gezin. Het ontwerpersteam van Medea heeft precies dit vermogen om nostalgie in ons op te wekken.

Massief houten meubelen voor luxe inrichting

Paarse bank in Italiaanse decor-koninklijke stijl

De gezellige Houten meubelsl van Medea mag ongetwijfeld meesterwerken worden genoemd. Het bedrijf werd opgericht in 1905 en is een van de oudste Italiaanse bedrijven die bekend staat om hun klassieke meubelen van hoge kwaliteit. Aanvankelijk bewees Medea zichzelf in het creëren van houten stoelen en fauteuils en het bedrijf kon toen alleen maar dromen van het produceren van alle houten meubels. Vandaag is ze al in staat om alle dromen van haar klanten te vervullen. Medea is al meer dan een eeuw een van de meest populaire meubelontwerpers ter wereld en wordt door experts beoordeeld als een van de topmerken voor houten meubelen.

Uniek houten meubeldesign

luxe interieur-woonkamer medea houten meubelen

Elke collectie bevat bijzondere meubelen die met veel zorg en aandacht zijn vervaardigd door topspecialisten op het gebied van meubeldesign. Wat doet dit? Houten meubels heel speciaal? Het eerste geheim ligt in de lange traditie van fabricage en de zorgvuldige selectie van geschikte houtsoorten. Het is echt opmerkelijk. Medeas meubelen passen goed bij elk type interieur. Ze zijn elegant en stijlvol en maken de sfeer in de woonkamer levendig en gezellig. Dit unieke houten meubel kan echt elke kamer omtoveren tot een prachtig, mooi huis.

Rustieke houten meubels voor in je woonkamer

Houten meubels in de woonkamer - Medea reliëfbehang

Witte keuken met gouden randen en ornamenten

Elegante witte keukenhouten gouden rand

Inrichtingsideeën voor moderne woonkamers

Houten meubelstoel-zilver design gestreept patroonbehang

Slaapkamer in koninklijke stijl

Slaapkamer houten meubels-opzetten decoratieve bedrug

Luxe inrichting voor uw foyer

Medea Liberty Meubeldesign Hal Luxe

Thuiskantoorontwerp met houten meubilair

Thuiskantoor kast klassiek interieur houten meubelen