Meubilair

Loungestoel van essenhout overtuigt door zijn visuele lichtheid

Lounge Chair-Single Cord-Josh Shiau Design Portfolio

We presenteren u een uiterst interessante Lounge stoel, ontworpen door de jonge ontwerper Josh Shiau, die overigens nog productdesign studeert aan de Rhode Island School of Design. Het houten frame en de zitting van verstrengelde koorden hebben een zekere gelijkenis met een weefgetouw, zelfs een harp. De stoel kreeg de naam Single Cord Lounge.

Loungestoel biedt maximaal comfort met minimaal materiaal

Houten stoel prototype weefgetouw-moderne ontwerpinterpretatie

Het enkele snoer Lounge stoel, Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het uit een enkel koord met een totale lengte van 30 meter. Dit vormt tegelijkertijd de zitting en de rugleuning. De houten structuur is opgebouwd uit een essenhouten plank. De stoel maakt indruk met zijn heldere lijnen, die terug te voeren zijn op een minimalistisch concept.

Loungestoel ontworpen met transparantie

Lounge stoel-moderne ontwerpoplossing lijkt op harp en weefgetouw

Van de Lounge stoel is ergonomisch ontworpen en biedt ondanks de visuele lichtheid een ideaal zitcomfort. De essen constructie is extreem stabiel. De zitting past zich aan de lichaamsvorm aan en zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling. Josh wilde een subtiele plasticiteit bereiken door het ritme van lijnen en bewegingen.

Moderne luchtige stoel

Design stoel-om te relaxen-Josh Shiau essenhout

De getalenteerde ontwerper gaat graag om met vakmanschap en probeert dergelijke designobjecten te creëren die in harmonie zijn met zijn ideeën en ideeën. Josh hecht veel belang aan de kwaliteit van de geselecteerde materialen. Josh gelooft dat design ons in staat stelt de objecten om ons heen beter te begrijpen. We zien hier een groot potentieel. En jij? Voor meer informatie bezoek dit Portfolio door Josh Shiau.

Single Cord Lounge straalt behaaglijke warmte uit

Ergonomische zitting van essenhouten meubelen van gevlochten koord

30 meter lang snoer werd gebruikt voor de zitting en rugleuning

Stoel van gevlochten corduroy modern