Meubilair

Luxe kantoormeubelen van Mascheroni

Mascheroni luxe kantoormeubelen

Mascheroni staat sinds 1970 symbool voor het moderne luxe kantoorinrichting. De eenvoudige lijnen, het grote volume en de sfeervolle koninklijke stijl van alle leren meubelen zijn typerend voor het design. Mascheroni is een van de wereldwijde merken van algemeen belang die de trends in de markt van vandaag bepalen. Uniek design is alles voor dit Italiaanse bedrijf.

Luxe kantoormeubelen met een klassieke uitstraling

luxe lederen kantoormeubelen

Luxe kantoor interieur trekt vooral mensen met een hoge welvaart aan. Als je echt een bijzondere indruk wilt maken met je kantoormeubilair, kies dan voor luxe meubelen voor op kantoor. Mascheroni biedt innovatief en gevarieerd luxe kantoorinrichting Bij. Het perfecte comfort en gezelligheid voor u, uw klanten en zakenpartners is gegarandeerd. Alle meubels hebben een mooie en unieke uitstraling en zijn ontworpen door topdesigners en hebben een uitstekende afwerking. Luxe kantoor interieur Van Mascheroni is alles waar je van kan dromen niet overdreven.

Luxe kantoormeubelen uit Italië

President kantoormeubilair lederen stoel

De Italiaanse meubelfabrikant is een wereldleider en geliefd om zijn nauwkeurige fabricage. Professionaliteit en creativiteit werken hand in hand om een ​​tijdloos ontwerp te creëren. Innovatief designconcept, smaakvolle combinaties en hoogwaardige materialen staan ​​bij het bedrijf voorop. de luxe kantoorinrichting by Mascheroni omvat stoelen, banken, tafels, planken, fauteuils, meubilair voor vergaderruimtes en nog veel meer.

Luxe kantoorinrichting – vergaderruimte

Luxe kantoormeubelen van Mascheroni

Het geweldige design springt meteen in het oog. In werkelijkheid is het gemakkelijk te herkennen. De traditionele stijl van Mascheroni is kenmerkend voor elk van zijn meubelcollecties en is geliefd bij collega’s en klanten. de luxe kantoorinrichting is elegant en modern, maar heeft tegelijkertijd culturele en traditionele elementen. De heimwee naar de klassieke Italiaanse stijl is terug te vinden in de ontwerpen van Mascheroni. Functionaliteit en comfort zijn van groot belang. Elk meubelstuk moet perfect passen in zijn specifieke ruimte.

 Professionaliteit en creativiteit voor een uitstekend luxueus design

modern kantoormeubilair uit Italië

 Modern wit kantoorinterieur – witte leren meubels

koninklijke lederen meubels mascheroni

Luxe kastinrichting 

prachtige design leren stoelen houten tafel

Uniek kantoorontwerp in oranje

Kantoormeubilair modern kantoorontwerp

 Klassiek Italiaans kantoormeubilair in koninklijke stijl

koninklijke stijl op kantoor

 Leren stoelen op kantoor – klassieke look

Leren stoelen houten tafel kantoorinrichting