Meubilair

Luxe meubelen van VG Newtrend – harmonie van tegenstellingen

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-wit-interieur

de Luxe meubelen van VG Newtrend eruit zien als een droom. Het enige verschil is dat het is uitgekomen. Dit bijzondere Italiaanse bedrijf blijkt een van de beste designbureaus ter wereld te zijn. Het biedt alleen het beste op het gebied van moderne meubels en interieurontwerp in het algemeen. Elk stuk is gewoon een kunstwerk. Het creëren van onze wereld met passie is een vaardigheid die alleen de groten hebben. En de Italiaanse ontwerpers bewijzen dit met hun ontwerpen van topkwaliteit … Soms is een diploma in architectuur en design niet genoeg. Een echte ontwerper moet veel ervaring, een creatief perspectief en natuurlijk vooral echt talent hebben. De ontwerpers van VG Newtrend hebben het allemaal. Uw projecten worden een wereldwijd synoniem voor uitmuntendheid.

Luxe meubelen van VG Newtrend – pure romantiek

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-consoletafel

Creativiteit speelt een grote rol bij het ontwerpen van dit prachtige exemplaar Luxe meubelen van VG Newtrend en hun VG Home-collectie. Elk decor is zorgvuldig samengesteld om aan de doelen en behoeften te voldoen en ook om perfect aan te sluiten op de smaak van de klant.Het materiaalgebruik is niet spontaan en chaotisch zoals we bij veel andere ontwerpbureaus hebben gezien. VG Home doet al jaren continu onderzoek en heeft zorgvuldig de materialen gekozen voor elk meubel en decor.

Luxe meubelen van VG Newtrend – een edele uitstraling

Luxus-Möbel-von-VG Newtrend-eetkamermeubels

Deze unieke Luxe meubelen en prachtige ontwerpideeën ontstaan ​​zeker niet van de ene op de andere dag, maar experimenteren is niet uitgesloten. Er zijn veel succesvolle projecten die echt voortreffelijk zijn. Het onderzoek en de ervaring maken de ontwerpen zo bijzonder en onweerstaanbaar. Dit bedrijf is absoluut een echte inspiratiebron en is absoluut een geweldig voorbeeld van het beroemde “oefening baart kunst” gezegde. Vandaag zijn ze moderne luxe meubels van VG Newtrend en VG Home-collectie waar iedereen van droomt. De realiteit is dat we allemaal thuis willen zijn. Het is iets dat we graag zouden waarderen, omdat we weten dat we ons al speciaal voelen als we naar deze kunstwerken kijken.

witte salontafel

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-witte-salontafel

Fluwelen fauteuil

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-fluwelen-fauteuil

Stoelen met metalen rugleuning

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-stoelen

Bloemendoos

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-bloembak

zilveren fluwelen bank

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-fluwelen-siber-fauteuil

witte eettafel in vloeren

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-witte-tafel

zwarte eettafel

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-zwarte-eettafel

Console tafel

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-kleine-zwart-console-tafel

Leren fauteuil

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-lederen-fauteuil

Kleedkamer

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-kapsalon

Console tafel met metaal

Luxe-meubels-van-VG Newtrend-zwarte-console-tafel