Meubilair

Meubeldesign van gerecycled karton bevordert natuurbehoud

Salontafel karton milieuvriendelijk ontwerp

Steeds meer ontwerpers en architecten kiezen voor hun projecten gerecycleerde materialen. De zorg dat meubels gemaakt van herbruikbare materialen er niet waardevol uitzien, is al lang vergeten. Milieuvriendelijk, innovatief en toekomstgericht – zo trendy kan zijn Meubel ontwerp beschrijven dat natuurbehoud bevordert. We presenteren u een collectie gemaakt van karton – ja, deze stijlvolle zitgroep is inderdaad gemaakt van karton!

Innovatief meubeldesign van karton – de Canyon collectie

Stoel salontafel glazen blad stijlvolle meubelen

de innovatieve Meubel ontwerp is ontworpen door de Italiaanse architect Giancarlo Zema voor Origami Furniture. De kartonnen zitgroep is geïnspireerd op de Grand Canyon. De stoel en de salontafel zijn de perfecte aanvulling op de moderne woninginrichting. Ze imponeren met hun architectonische uitstraling. De zachte, opwindbare constructie biedt extra opbergruimte voor boeken of tijdschriften. De vorm van de meubels is vergelijkbaar met die van rotan tuinmeubelen – op deze manier probeerde de ontwerper een verbinding met de natuur te creëren. Een lamp maakt het assortiment compleet.

De designmeubels zullen ongetwijfeld een hoogtepunt worden in elk interieur. Ze zijn geschikt voor zowel kleine kamers als grote huizen, ze brengen een frisse toets aan het interieur en zetten accenten. Laat u niet misleiden – het meubilair is inderdaad erg praktisch. U kunt het menselijk lichaamsgewicht gemakkelijk weerstaan.

Modern meubeldesign gemaakt van gerecyclede materialen

Kartonnen sierlijke meubelstukken glazen tafelblad

Dat Meubel ontwerp is gemaakt door Zema Ontwerpgroep ontwikkeld. Ze zijn gespecialiseerd in innovatieve projecten en proberen altijd functionaliteit te combineren met stijlvol design. In de natuur vind je vaak inspiratie. Hun milieuvriendelijke concepten bevorderen het natuurbehoud en tonen de talrijke gebruiksmogelijkheden van karton – een buitengewoon materiaal voor de meubelbouw.

Moderne kartonnen meubels

Meubels kartonnen design fauteuils

Recycling is de trend – kartonnen meubelen

Meubeldesign stoel karton gerecycled

Twee comfortabele stoelen

Collectie zitgroep fauteuil karton

Kartonnen zitgroep

Design salontafel fauteuil lamp

Design kartonnen lamp kruk tafel

Meubeldetail mooie geaccentueerde designerstukken

Kartonnen meubels stijlvol modern trendy