Meubilair

Minimalistisch dressoir voor slaapkamers met een geïntegreerde kaptafel in zwart

Deze moderne slaapkamer met zijn indrukwekkende dressoir laat zien wat een sterke impact de meubelkeuze op de kamer heeft. De lichtgrijze designkamer krijgt de finishing touch met dit designstuk. Het verfraait niet alleen de ruimte visueel door een kale muur op te fleuren, maar biedt ook een slim ontworpen opbergruimte voor make-up. Het dressoir voor slaapkamers met geïntegreerde kaptafel van Iryna Lysiuk geeft de kamer een minimalistische sfeer, die je zelf kunt zien in de volgende galerij.

Dressoir voor slaapkamers in mat zwart

Dressoir voor slaapkamers met verborgen kaptafel

Door de kleur zwart te gebruiken voor het slaapkamerdressoir ontstaat er een interessant kleurcontrast op de lichte muur. Daarbij komt nog de textuur die het creëert met behulp van de achterwand. Dit komt doordat het een mooi groevenpatroon heeft. De smalle ladekast zelf is ook gemaakt van matzwart en heeft eenvoudige lijnen en oppervlakken die het minimalisme niet beter kunnen vertegenwoordigen.

Slaapkamer ladekast met verborgen kaptafel

Ladekast met achterwand met fraaie groeflook in zwart

Bijzonder ingenieus is de in het slaapkamerdressoir verborgen kaptafel, die onder een klep met spiegel zit. Dit draagt ​​bij aan de minimalistische stijl, aangezien de make-up gebruiksvoorwerpen niet zoals gebruikelijk op de kaptafel staan, maar goed opgeborgen zijn. Er is ook een lade, die is verdeeld in segmenten van verschillende grootte en bedoeld is om de make-up in op te bergen.

Dressoir voor slaapkamers in een minimalistische stijl

De ladekast in de slaapkamer is niet alleen een handig meubel, maar een echte eyecatcher die het hart van elke minimalist sneller laat kloppen. Het dressoir voor slaapkamers met een geïntegreerde kaptafel heeft nog een andere functie: de achterwand biedt ook ruimte voor een televisie, die zich dankzij zijn zwarte kleur prachtig aanpast aan het ontwerp van de slaapkamerladekast en ermee opgaat. De kruk, die is voorzien van sfeervol bruin leer, zorgt voor een mooi kleurcontrast. Het frame vertegenwoordigt op zijn beurt hetzelfde matzwart als het nachtkastje in de slaapkamer.

Dressoir voor slaapkamer – foto’s

Dressoir voor slaapkamers in mat zwart met een mooi design

Bekijk de kleine ladekast hieronder van dichtbij en overtuig uzelf van het unieke effect. Als contrast in een lichte kamer of als aanvulling op bestaande zwarte meubels – het ontwerp is zonder twijfel altijd de juiste keuze!

Zitcomfort voor de kaptafel in de ladekast met leren kruk in bruin

Kaptafel met spiegel in de klep

De kaptafel staat onder een klep met een spiegel

Lade voor make-upspullen

Opbergruimte in het dressoir voor de slaapkamer voor de make-upspullen

Geïntegreerde organizer van hout

Dressoir voor slaapkamer met organizer in de lade

Ontworpen door Iryna Lysiuk.