Meubilair

Modern kookeiland van staal en Corian voor open, functionele keukens

designer eiland vrijstaand italiaans modern corian roestvrij staal

De keuken is veel meer dan een ruimte waar het diner wordt gekookt. Tegenwoordig is het een multifunctionele ruimte geworden, een communicatiecentrum. de modern kookeiland van Solaris is ontworpen volgens de laatste trends. Het wordt aangeboden in een puristische, minimalistische look en is gemaakt van materialen zoals staal.

Het moderne keukeneiland van Solaris – een evolutie in de meubelproductie

eilandverlichting trendy interieur italiaans corian roestvrij staal

Het Italiaanse kookeiland kan met succes een complete keuken vervangen. Het bespaart ruimte en is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele oplossing voor de open woonruimte. Het fijne ontwerp van de Italiaanse ontwerper Pietro Arosio maakt indruk met zijn originele concept en nauwkeurige productie. de modern kookeiland met werkblad van Corian ® en poten van roestvrij staal fascineert door zijn onconventionele vorm. De spoelbak en het witte werkblad zijn zeer indrukwekkend. In de directe omgeving van de spoelbak staan ​​vier keramische kookplaten. De lichtschakelaar en de stopcontacten voor de keukenapparatuur bevinden zich aan de voorzijde van het kookeiland. De waterleidingaansluitingen en de afvoerleiding zijn samen met de stroomkabels weggewerkt in een RVS element.

Functionaliteit en gemak in één – modern kookeiland

solaris kookeiland italiaans trendy roestvrij staal corian functioneel

Het kookeiland is voorzien van verlichting – een lamp met een Corian ® lampenkap zorgt ‘s avonds voor voldoende licht. de modern kookeiland van Solaris wordt aangeboden in verschillende maten: 2,70 m. – 3,00 m. – 3,30 m. Moderne minimalistische optiek en hoogwaardige productie kenmerken het ontwerp.

Modern kookeiland van staal en Corian naar Italiaans design

roestvrijstalen corian kookeiland ontwerp solaris trendy efficiënt

Elegantie in de details

roestvrij staal corian bouwmaterialen trendy design keukeneiland roestvrij effectief

Fijn design en hoogwaardige bouwmaterialen

staal corian bouwmaterialen trendy design keukeneiland roestvrij stijlvol