Meubilair

Modern schommelbed van Shiner

Modern schommelbed Shiner

Dit fantastische meubel zal je wereld doen schudden. Het moderne schommelbed van Shiner heeft een geweldig, inspirerend ontwerp en hoewel het er nogal ongewoon uitziet, is het eigenlijk heel comfortabel. Het is ongelooflijk licht en gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt hem zelfs buiten je huis, in de tuin of op het terras zetten en op een zonnige dag in de zon ontspannen. Het bed hoeft niet alleen een bed te zijn – een meubel om ‘s nachts te slapen. Het moet u te allen tijde comfort en plezier kunnen bieden.

Het moderne schommelbed van Shiner

Modern schommelbed Shiner -comfortabel

We kennen allemaal het gezegde ‘slaap als een roos’. Het probleem is dat we nooit zo goed kunnen slapen, en dat komt niet alleen door de stress van het werk. De meeste bedden zijn namelijk niet gemaakt voor ontspanning en comfort. Soms worden we zelfs moe wakker. Dit komt omdat de bedden vaak gewoon mooie meubelen zijn en niets meer met slapen te maken hebben. Maar daarmee modern schommelbed door Shiner dit is niet het geval. Na een nacht in dit bed kun je eindelijk slapen als een roos.

Schommelstoelen van Shiner

Modern schommelbed van Shiner-Komfort

Het moderne schommelbed is speciaal ontworpen door Joe Manus. Het is van uitstekende kwaliteit en is gemaakt van eiken-, grenen- en walnoothout. Het koolstofstalen frame kan naar wens gezwart of geborsteld worden. Het bed heeft het geweldige vermogen om je binnenruimte te verrijken met zijn rustieke uitstraling en je vreugde en ontspanning te brengen.

Zelfs als het moderne schommelbed is vrij ongebruikelijk, het is een absoluut mooi stuk. Het bed is een waar kunstwerk gemaakt om uw leven gemakkelijker en beter te maken. Wees niet bang om iets nieuws te proberen. Wie weet maakt het je dromen waar.

Modern schommelbed van Shiner ligstoel