Meubilair

Moderne aluminium tuinmeubelen van Kettal

Moderne aluminium zonnebank

Kettal is gespecialiseerd in de productie van Terrasmeubilair. Haar nieuwe collectie, genaamd Maia, kenmerkt zich door een modern design. De stijlvolle en moderne tuinmeubelen zijn ontworpen door de getalenteerde Spaanse architect Patricia Urquiola, werkzaam in Milaan. Het aluminium benadrukt de ietwat retro look van het meubel en oogt tegelijkertijd heel eigentijds. Bij de productie van de tuinmeubilair de hoogste kwaliteit materialen werden gebruikt.

Modern en chic – tuinmeubelen van Kettal

elgenate meubelen van aluminium voor de tuin

tuinmeubilair moeten opvallen, ze moeten functionaliteit en elegant design combineren. Kettal heeft de behoeften van hun klanten goed begrepen en biedt een collectie aan die charmant maar ook zeer praktisch is. Het past in een binnenplaats, tuin of terras en zorgt voor een gastvrije en gezellige sfeer. Het meubilair biedt ontspanning in de open lucht na een lange dag werken. Ze zijn zeer goed doordacht – ontworpen om weerbestendig en gemakkelijk te verplaatsen te zijn.

Moderne tuinmeubelen – collectie van Kettal

Wit modern terrasmeubilair

Het aluminium frame van dit tuinmeubel is verkrijgbaar in twee kleuren – zwart en wit, maar de kussens en tafels zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren. Vrijwel eindeloze mogelijkheden voor spannende kleurencombinaties die aan elke smaak voldoen. Naast de Maia collectie aanbiedingen Kettal Meubels voor de patio die zijn ontworpen volgens uw basisprincipes – stijl en functionaliteit.

 Rebecca T.

moderne zwarte meubels voor in de tuin

moderne ligstoelen voor bij het zwembad

moderne aluminium stoelen en tafel in de tuin