Meubilair

Moderne designtafels vertrouwen op contrasten van vormen en materialen

designtafels-massief houten tafel-kunststof-poot-transparante-stoel-acryl

Bij het ontwerpen van meubels is het principe van contrast en eenheid een belangrijke regel. We hebben u al meerdere keren laten zien hoe contrasterende materialen opzettelijk in modern design worden geënsceneerd en tot één geheel worden samengevoegd. We hebben hier veel voorbeelden voorbereid – de designtafels van de Mix and Match-serie van Camilia House overtuigen met passende materiaalcombinaties en eigentijdse vormentaal. Deze originele tafelmodellen zijn vervaardigd volgens de individuele wensen van de klant.

Trendy designtafels – rustiek hout en metaal charmant gecombineerd

designtafels-rustiek-houten-blad-massief-houten-tafel-design-poten

De combinatie van metaal en hout, hout en acryl en een aantrekkelijk kleurconcept bieden veel ruimte voor individuele vormgevingseisen. Het samenspel van warm en koud, glad en ruw, gepolijst of grof, transparant of massief maakt van elke tafel een individueel meesterwerk dat puur met de hand wordt gemaakt. De hele composities lijken uit één stuk te zijn gemaakt en worden buitengewone blikvangers in elke kamer.

Camilla Huis is een designgericht meubelbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, gespecialiseerd in het vervaardigen van meubelen die gemaakt zijn voor de veranderlijkheid van de menselijke ziel, die voldoen aan de specifieke eisen van residentiële en commerciële projecten en voldoen aan de tijdsgeest.

Hout en metaal in een stijlvol contrast

moderne-ronde-tafel-eettafel-blad-massief hout-donker-gelakte-metalen poten-designer tafels

De warmte van hout gecombineerd met de glans van metaal

moderne-tafel-massief-houten-blad-rustiek-metalen-poten-designer-tafels

Designtafels en zitmeubels onderstrepen de individuele stijl 

meubelset-metalen-frame-rechthoekig-salontafel-bar stoel-bijzettafels-set-designer-tafel