Meubilair

Moderne loungemeubels

Ontworpen door Walter Knoll

moderne bank lounge meubelen

Walter Knoll AG &Co is een meubelbedrijf in Duitsland. Het bedrijf werd in 1925 opgericht door Walter Knoll. Het familiebedrijf richtte zich oorspronkelijk op leren meubelen. Leer werd later vervangen door stoffen. Het bedrijf had zich snel ontwikkeld totdat de familie Rolf Benz het bedrijf in 1993 kocht en zich als een moderne meubelfabrikant bewees.

De ronde bank – een voorbeeld van modern loungemeubilair

moderne-groene-bank

Tegenwoordig wordt het bedrijf vooral gebruikt voor hun indrukwekkende huis, kantoor en thuis modern Loungemeubels bekend. Mensen en meubels hebben een speciale relatie en meubels moeten daarom worden ontworpen om gezellig en comfortabel te zijn. Meubels zijn niet langer alleen praktisch, ze kunnen dienen als decoratie. Het bewijs hiervan is het ronde bankdesign, dat een moderne look combineert met een ronde vorm. De ronde bank – de cirkelbank genoemd, is ontworpen door de ontwerper Ben van Berkel in 2005. De uitstekende en moderne loungemeubels bestaat uit vier afzonderlijke meubelen die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd.

Spannend design – exclusieve loungemeubels

moderne tuinmeubelen

Twee delen vormen een halve cirkel, en alle vier vormen samen het innovatieve ontwerp van de moderne loungemeubels. Het meest interessante aan dit ontwerp is de comfortabele vorm – dankzij de flexibele rugleuning kun je zitten en liggen. Afhankelijk van hoe de verschillende meubelstukken worden gecombineerd, kan de ronde bank in verschillende kamers en tuinen passen. Dankzij het praktische ontwerp is er de mogelijkheid dat meer mensen comfortabel kunnen zitten op een beperkte ruimte.

Door KH Christova

Elegant meubilair met een modern design

elegant-comfortabel-tuinmeubelen

Moderne meubels met een comfortabel design

modern bankontwerp

de “ronde” bank – combinaties

ronde bank combinaties