Meubilair

Moderne radiatoren voor een warme en gezellige inrichting

moderne radiator woonkamer interieur

Wij presenteren u een idee voor moderne radiatoren –  een stijlvolle toevoeging aan je interieur die warmte en comfort biedt. Functionaliteit en uitstraling zijn gecombineerd in één in de nieuwe Adhoc Makura radiator. Een frame van roestvrij staal met minimalistische elegantie ziet er huiselijker en uitnodigender uit dankzij de gecapitonneerde kussens in gedurfde kleuren. De kussens kunnen desgewenst worden gescheiden.

Moderne radiatoren met uitneembare kussens

moderne radiatoren in exotische kleuren

Makura-kussens zijn speciaal verwerkt en hebben een interessante vulling die de hele dag warmte gelijkmatig uitstraalt. De kussens zijn onderling te combineren en kunnen op deze manier het design compleet veranderen. De kleuren van de kussens hebben een exotische nasmaak uit Azië – sterk oranje, donkerblauw of rood werden gebruikt als accenten.Moderne radiatoren met een uniek kleurenschema dat bij je interieur past – wat wil je nog meer?

 Moderne radiatoren in sterke kleuren

Radiator met kleuraccenten

Het exclusieve model van Takahide Sano maakt deel uit van de nieuwe collectie van AD hoc, die interessante designradiatoren biedt voor het hele appartement – woonkamer, slaapkamer en zelfs badkamer. Makura is verkrijgbaar als enkele uitvoering of in combinatie met meerdere kussens. Een stijlvolle radiator met een flexibele en stijlvolle finishing touch – Adhoc combineert vakkundig traditie en moderniteit.

Radiatoren voor de woonkamer

Radiator muur woonkamer

Moderne radiator met een interessant design

Adhoc ontwerp Makura-model