Meubilair

Moderne tafellevensstijl geïnspireerd door Giselle

Ballerina-Tafel-Giselle-Metal-Wood

Moderne tafels benadrukken steeds meer de identiteit en woonstijl van de moderne eigenaar. Het leven zelf is een zeer interessante en gevarieerde bron van informatie voor creatieve en ongebruikelijke ontwerpideeën. Hier presenteren we zo’n romantisch en bijzonder indrukwekkend voorbeeld. De Giselle-tafel, geïnspireerd door de passie van de ontwerper voor ballet en beschrijft het beste haar idee van levensstijl en schoonheid. De ontwerpster Anna Neklesa komt uit Rusland. In haar leven was ze erg onder de indruk van de Russische ballerina’s.

Home design principes in relatie tot moderne tafels

elegante-tafel-twee-poten

Moderne tafels omvatten niet alleen hun eigen functionaliteit en uniciteit, maar ook een moderne manier van denken. De menselijke manier van denken wordt voortdurend beïnvloed en men moet zich laten inspireren door ongewone situaties, dingen of zelfs mensen. Russische ballerina’s hebben de podia en de harten van toeschouwers over de hele wereld veroverd. De schoonheid van de Russische ziel ligt in de combinatie van tederheid en kracht, en deze kwaliteiten beschrijven ook de Giselle-tafel – een rolmodel voor moderne tafels.

Moderne tafels gemaakt van natuurlijke materialen

Salontafel met houten poten modern

Het tafelblad is gemaakt van staal of aluminium, het ziet er stoffig uit en doet denken aan ballerina’s met hun typische kleine mooie rokje. De kleine buizen onder de tafel bieden voldoende ruimte om tijdschriften, kranten of andere kleine spullen op te bergen. Moderne tafels zien er soms niet erg stabiel uit, maar dat is maar de veronderstelling. De Giselle tafel heeft 2 poten die het evenwicht bewaren. De poten van de Giselle-tafel zijn gemaakt van donker eikenhout en lijken op een bepaalde balletstap, alsof de tafel beweegt. Mooi, elegant en magnifiek als de dansende Giselle bij haar verschijning.

De eigentijdse indrukwekkende salontafel

Giselle tafel opbergmagazine

De Giselle tafel is een unieke salontafel. Moderne tafels zoals deze stralen elegantie en stijl uit. Met haar project heeft Anna Neklesa een nieuw gezicht gegeven aan een karakteristieke kunst die erg populair is in de Russische cultuur.

Modern meubelontwerpidee

Woonkamer inrichting-salontafel fauteuil

Inrichtingsideeën voor de woonkamer – moderne tafels

Bankstel open haard salontafel