Meubilair

Multifunctionele fauteuil design “Flop” met bedfunctie

fauteuil design multifunctioneel opklapbed geel

Multifunctionele meubelen zijn momenteel erg populair en dat is geen wonder. Omdat ze niet alleen meerdere functies bieden, maar tegelijkertijd ook ruimte besparen. Dat is bij deze ook het geval Fauteuil ontwerp, die we vandaag aan u willen voorstellen. Naast zitten is het ook ideaal om te liggen. Het kan snel en eenvoudig worden uitgeklapt en is daarom niet alleen geschikt als logeerbed, maar werkt ook heel goed in kleine eenkamerappartementen waar de ruimte zeer beperkt is en moet worden bespaard. Het ontwerp van de fauteuil is ook erg praktisch voor kleine studentenwoningen. ‘s Ochtends wordt het bed snel omgetoverd tot een comfortabele fauteuil om te studeren.

Fauteuilontwerp met comfortabel zitkussen

fauteuil ontwerp kleur geel modern praktisch idee meubels

Het ontwerp van de fauteuil is afkomstig van de Russische ontwerper en heet “Flop”. De bekleding is gemaakt van 100% wol, wat de fauteuil zeer comfortabel en duurzaam maakt. Wanneer de fauteuil uitgeklapt is, verschijnt niet alleen het bed. Er is ook een praktische bedbox waarin u de matras en het kussen kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn.

Fauteuil ontwerp gemaakt van wol in geel

fauteuil design meubels idee comfort wol geel

Met dit fauteuilontwerp krijg je drie functies in slechts één meubelstuk. Daarnaast is er een vrolijke, gele kleur, wat zorgt voor een vrolijk interieur. Hieronder zie je hoe gemakkelijk de fauteuil uitklapbaar is. Laat u verrassen door het unieke design!

Achterkant van de fauteuil

design fauteuil bed gasten idee inrichting multifunctioneel

Klap de fauteuil gewoon uit

design fauteuil uitklappen easy steps lattenbodem

Gezellige vormgeving van het ligvlak

design fauteuil lattenbodem zwart logeerbed idee

Fauteuil met bedstee

design fauteuil bedframe opbergruimte kussen matras lattenbodem

Fauteuilontwerp met bedfunctie voor gasten

design fauteuil comfort slaap bed studio appartement meubels idee

Ontworpen door Elena Sidorova.