Meubilair

Piano Table – eikenhouten tafel met verborgen piano van Georg Bohle

Eikenhouten tafel met een eenvoudig design-elektromechanische piano geïntegreerd

U wilde thuis een piano hebben, maar het probleem van ruimtegebrek blijft de kop opsteken? De juiste oplossing hiervoor is de Piano Table van Georg Bohle. De simpele Eiken tafel verbergt een muzikaal geheim. De elektronische piano met 88 toetsen die erin zijn verborgen, maakt het meubelstuk uniek. We vonden het idee geweldig, dus neem een ​​kijkje!

De functionele eiken tafel met een verborgen instrument

Designmeubels muziekinstrument tafel-Georg Bohle pianotoetsenbord

De Rotterdamse kunstenaar en ontwerper Georg Bohle, afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven, presenteert een onconventioneel meubel dat meerdere functies biedt. Van de Eiken tafel Piano Table is perfect als eettafel voor je eetkamer (hij is groot genoeg voor een hele familie) of als bureau voor je thuiskantoor! Ze vormen het middelpunt van uw woonkamer, waar u gezellige avonden kunt doorbrengen met vrienden aan de piano. Zorg dat je in een goed humeur bent en verras je gasten met een pianotafel.

Ruimtebesparend meubel – piano en eiken tafel in één design

De eiken tafel verbergt de elektrische piano

Piano en tafel vormen samen een multifunctioneel meubel in een eenvoudig ontwerp. Piano Table is een van die innovatieve meubels die je leven zouden veranderen en is beschikbaar voor een bedrag van $ 6.000!

Foto’s door: Joost van Brug

Piano met extra functie van Georg Bohle

Eiken tafel elektrische piano Georg Bohle Design