Meubilair

Qubing – het modulaire rekkensysteem biedt eindeloze mogelijkheden

Qubing kleurrijk organisatiesysteem kinderkamer

Eén paneel, eindeloze mogelijkheden. Het modulaire rekkensysteem kan eenvoudig worden getransformeerd. Met het basiselement, een kunststof paneel, kunnen talloze varianten in vele kleuren worden gerealiseerd, van het dressoir tot het zitgedeelte tot het organisatiesysteem in de kinderkamer – en dat alles zonder hameren of schroeven.

Het modulaire rekkensysteem Qubing

Qubing breidt het modulaire rekkensysteem uit

De panelen worden met verbindingsclips in elkaar gestoken en extra gereedschap vergroot de mogelijkheden: planken worden kasten met scharnieren en deurmagneten, kruisen verdelen groot in kleine vakken, sokkels zorgen voor een stabiele stand en wandhouders bieden de mogelijkheid om de plank aan de muur. De afmetingen van een kubusmodule zijn 385 mm, de binnenafmetingen 345 mm.

Het modulaire rekkensysteem – modern en multifunctioneel

Qubing de modulaire boekenverdelers van het rekkensysteem

Met de configurator op de website van Qubing kun je nu testen welke kamermodules met de panelen ontworpen kunnen worden. De klant kan zijn product met slechts een paar klikken direct in de browser, zonder een programma te downloaden, volgens zijn persoonlijke wensen en behoeften samenstellen en in 3D beleven.

gekleurde kunststof panelen

Qubing modulair rekkensysteem kunststof panelen

Het modulaire rekkensysteem, dat de red dot award won en genomineerd werd voor de German Design Prize, is sinds oktober 2012 online beschikbaar. Het concept van de onlineshop maakt lage prijzen mogelijk; een effen paneel is verkrijgbaar voor 9,90 euro en een gelakte voor 19,90 euro.

Qubing het modulaire rekkensysteem oranje keuken

Met de campagne ‘qubing homestories’ kunnen qubing-fans een home story aanvragen en hun qubing-droomplank winnen.In het eerste home-verhaal introduceert qubing Andi en Geraldine: twee geobsedeerde Starwars-fans. Het resultaat: de Superhero-module.

Het bedrijf qubing.de Johann Ehmann werd in 2006 opgericht door Johann Ehmann in München om het qubing rekkensysteem te produceren en te verkopen. Het productontwerp is gezamenlijk ontwikkeld door Ralph Ehrnsperger en Johann Ehmann.

in paars

Qubing de paarse versie van het modulaire rekkensysteem

 Dressoir in zwart

Qubing het modulaire dressoir met plankensysteem Organisatiesysteem in het rood

Qubing de modulaire organisatie van het rekkensysteem

in de badkamer

modulair reksysteem badkamer

Qubing de modulaire rekkensysteem verbindingsclips