Meubilair

“Random” – modulair opbergsysteem van MDF Italia

Deze modulaire opbergsystemen van MDF zijn gemaakt van hoogwaardig hout. Iets Opslagsysteem is zeer modern en stijlvol. Het kan een essentieel onderdeel zijn van elke woonkamer, slaapkamer of kantoor. Je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom dit opbergsysteem zo bijzonder is… Het leukste is dat je het kunt indelen naar je eigen ruimte, doel en interieur.

Modern modulair opbergsysteem van MDF Italia

Bij het regelen van de “Willekeurig “ Boekenplank, bijvoorbeeld, je kunt verder gaan dan je verbeelding. U kunt de bestelling indelen zoals u wilt. De enige beperking die je hebt zijn de muren. Van de “Willekeurig” Kabinet en de “Willekeurig” Doos wordt geleverd met zowel open als gesloten kastplanken. Ze zijn ook verstelbaar en kunnen voor elk doel met elkaar worden gemengd.

Modern modulair opbergsysteem – klein

Modulair opbergsysteem van MDF Italia - klein

Dat modulair opbergsysteem van MDF Italia  “Willekeurig” heeft een unieke urban-klassieke stijl. Vooral deze die van hout is gemaakt. Jij kan het modulaire opbergsysteem om je favoriete boeken, foto’s van je reizen of souvenirs te laten zien. Het bespaart ruimte en maakt het interieur uitnodigender. Niet veel meubels laten je ze herschikken zoals je wilt. Het modulaire opbergsysteem is klantvriendelijk ontworpen. Het is natuurlijk niet ontwikkeld voor één klant, maar voor elke klant. Je kunt het veranderen, of het gewoon zelf regelen.

modulair opbergsysteem – kasten en planken

Modulair opbergsysteem - boekenkast

Het ontwerp van de modulair opbergsysteem van MDF Italia heeft een mooi, eenvoudig ontwerp. Het past perfect bij verschillende soorten meubels. De eenvoud is een van de beste dingen ervan. De ontwerpers van MDF Italië aan alles hebben gedacht. En vergeet niet: meer ruimte betekent meer comfort.

Modulair opbergsysteem - kastplanken