Meubilair

“Rebecca” – een bank in Hollywood-stijl van Bizzotto met 7-sterrenkwaliteit

Rebecca Hollywood Style Sofa van Bizzotto

Als je leven als een Hollywood-film is, zou het het beste zijn om een ​​stijlvol Hollywood-interieur te hebben. De bank in Hollywood-stijl van Rebecca von Bizzotto is het perfecte meubel om mee te beginnen. Maar waarom is de bank zo ongelooflijk? We analyseren hun werkelijk geweldige looks.

Allereerst is het erg elegant en chic. Je kunt zien dat deze bank niet is zoals de andere. Het valt op omdat het een echte is 7-sterren kwaliteit Heeft. Het is Luxe en kunst, het is een kwaliteit gemaakt van wit leer in een zeer authentieke jaren 60 designstijl met unieke elementen. De gladde en getextureerde delen van de bank zijn zo goed gegroepeerd en creëren samen een prachtig artistiek contrast. De textuur zorgt voor een interessante glamoureuze look.

Een bank in Hollywood-stijl –  Luxe en kunst

Rebecca bank in Hollywood-stijl van Bizzotto

De naam ‘Rebecca’ is hier zeer geschikt voor. Dit is niet zomaar een meubelstuk. Het is gemaakt door een kunstenaar en geïnspireerd door de klassieke Hollywood-klassiekers. Het contrast van de materialen bij Rebecca bank is heel typerend voor Bizzotto. Het is zeer stijlvol en opvallend. Het wordt het middelpunt van de aandacht in elk etablissement. De bank is geschikt voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, hij is zelfs geschikt voor een grote hal. De kwaliteit van de bank staat garant voor een zacht, comfortabel en luxueus gevoel. Als je moe bent na een lange dag werken, als je een rustig intiem gesprek wilt, of als je gewoon een drankje wilt drinken met vrienden na het eten, dan is dit het. Rebecca van Bizzotto de perfecte bank voor jou. We kunnen je verzekeren dat je vrienden sprakeloos zullen zijn en misschien zelfs wat langer blijven dan verwacht. De Rebecca-bank in Hollywood-stijl van Bizzotto geeft je het comfort en de stijl waar je altijd van hebt gedroomd.

Rebecca houten hemelbed

hollywood-stijl-hemelbed-crème-romantisch-kunstzinnig-hout

De Rebecca collectie van Bizzotto omvat ook andere meubelen zoals bed, ladekast, fauteuils en zelfs een kinderbedje. Bekijk deze fascinerende ontwerpen in de afbeeldingsgalerij hieronder!

Rebecca dressoir

hollywood stijl bizzotto dressoir slaapkamer

witte binnendeur met decor

inside-door-wit-decor-romantische-bloemen-bizzotto

Rebecca fauteuil met zilverkleurige bekleding

Fauteuil-hollywood-stijl-wit-zilver-bekleding

fauteuil-rebecca-zilverkleurige-bekleding-kubus