Meubilair

Shell fauteuil Designklassieker Bardi’s Bowl – een meubel met een verhaal

shell fauteuil ontwerp klassieke flexibele structuur

Ontworpen door Lina Bo Bardi (1914-1992), de onmiskenbare Ontwerp kuipstoel vandaag heeft zijn welverdiende plaats in de meubelscene. De autochtone Italiaan verhuisde naar Brazilië, dat later haar adoptiehuis werd. Het klassieke ontwerp wacht u daar in 1951, waarmee ze een balans wilde vinden tussen de geïndustrialiseerde en gestandaardiseerde vervaardigde goederen en de individuele creatieve esthetiek.

De onmiskenbare kuipfauteuil Design Bardi’s Bowl: het verhaal gaat verder

Shell fauteuil Bardis-Bowl Arper Dotted-kussen design fauteuil

Het mid-century design, gecombineerd met een eigentijds kleurenpalet, verandert in een ideaal detail dat woon- en kantoorruimtes opfleurt. Dat Ontwerp kuipstoel kan worden aangepast aan verschillende woonsituaties en geïntegreerd in alle moderne stijlen. Het idee is zo simpel en geniaal tegelijk. De flexibele structuur biedt de gebruiker een grote ontwerpvrijheid, zodat hij de optimale zithouding kan vinden waarin hij zich het prettigst voelt. De met stof beklede stoelen hebben 4 naden en 4 secties, terwijl de zwarte natuurlederen versie 8 naden en 8 sectoren heeft.

Een ontwerp uit het midden van de 20e eeuw – fauteuil met een schelpvormige zitting 

bardi komstoelen zwart natuurlijk lederen bekleding metalen frame

Bardi Bowl kuipfauteuils zijn bekleed met de speciale stof Steelcut Trio 2 en zowel fauteuils als kussens zijn er in felle kleuren Arper beschikbaar. Er zijn verschillende leuke kleurencombinaties mogelijk – roze, lavendel, oranje zijn echte sfeermakers, terwijl waterblauw, smaragdgroen, olijfgroen de natuur in huis halen.

Bardi’s Bowl schelpstoel van Arper 

bardi-bowl onmiskenbare schelpstoel modern design kussen

Gestippelde kussens voor de design fauteuil 

Shell-stoel met gevlekte kussens-flexibele structuur-biedt ontwerpvrijheid

 Bardi’s Bowl kuipstoel ontwerp – flexibele structuur

Bardi Bowl kuipfauteuil met speciaal met stof bekleed stalen frame

Pop Art woonaccessoire

bardi kom fauteuil flexibele structuur pop art meubeldesign