Meubilair

Smania – fantastische designmeubels uit Italië

designmeubels italië door smania wood

De fabrikant Smania produceert uniek en fantastisch! Designmeubels uit Italië Bij. De meubelcollectie is voortreffelijk en luxueus. De weelderige visie en complexe ornamenten doen ons moeilijk te geloven dat dit meubilair in de 21e eeuw is gemaakt. De Italiaanse fabrikant produceert sinds 1979 meubels. Het zijn enkele van de meest luxueuze en weelderige meubelontwerpen uit Italië die momenteel beschikbaar zijn.

 De designmeubels uit Italië – traditie ontmoet innovatie

designmeubels italië van smania office

Achter elk meubelstuk schuilt een historische context. De ambachtslieden in Smania gebruiken veel traditionele productiemethoden uit het verleden, maar combineren deze altijd met technische innovaties van nu. “La Brianza” is een fascinerende wijk aan de rand van Milaan. Er is een historische plek waar de “Artigiani di Mobili”, bijzondere meubelmakers, nog steeds het mooist zijn Designmeubels uit Italië produceren. De meeste van deze exclusieve studio’s bevinden zich in gezinswoningen. De extreem hoge kwaliteit van de handgemaakte meubelen trekt zakenmensen en verzamelaars van over de hele wereld aan. Smania bestelt daar haar exclusieve meubelcollecties.

 Designmeubels uit Italië – uniek vakmanschap

designmeubels italië door smania blauwe stoel

Het productieproces van deze Designmeubels uit Italië is erg ingewikkeld en tijdrovend. De unieke lijnen en fantastische ornamenten kunnen alleen worden gemaakt door een paar uiterst bekwame vakmensen. Hiervoor wordt alleen het mooiste hout uit het betreffende seizoen geselecteerd, dat vervolgens stijlvol wordt gecombineerd met rijke en delicate kleurnuances. Het weelderige effect wordt uiteindelijk geperfectioneerd door de luxe stoffen die zijn gebruikt. De afbeeldingen die we hebben geselecteerd, tonen unieke meubelstukken die zowel een geest van het verleden met zich meebrengen als innovatieve en levendige designoplossingen bieden.

Luxe meubels in blauw voor de woonkamer

designmeubels uit italië door smania living area

Designbank van donker leer van Smania

designmeubels uit italië door smania sofa grijs

Slaapkamer met een chique design in grijs

designmeubels italië van smania slaapkamer

Weelderige entree met een blauwe fauteuil

designmeubels italië van smania lounge blue

Luxe kantoormeubelen uit Italië

designmeubels italië van smania büro