Meubilair

Stijlvolle en comfortabele zitmeubelontwerpen van Anderssen & Voll

exclusieve collectie oslo design zitmeubelen van muuto

Deze fantastische Stoelontwerpen zijn gemaakt door de Noorse ontwerpstudio Anderssen & Ten volle speciaal voor de Deense meubelfabrikant Muto gemaakt. Het zitmeubel maakt indruk met een eenvoudige maar elegante stijl en wordt de Oslo-collectie genoemd. Bekijk de elegante designs uit de Oslo collectie en doe inspiratie op voor de inrichting van je moderne interieur.

De moderne zitmeubeldesigns uit de Oslo collectie

sofa rood oslo zitmeubels van muuto

de Stoelontwerpen uit de Oslo-collectie vertegenwoordigen drie meubelen.De elegante Oslo bank in rood maakt indruk met zijn eenvoudige design en pure lijnen. Het meubel is bijzonder geschikt voor het moderne interieur. De dunne poten van de bank wekken de illusie van kwetsbaarheid. Desalniettemin is de bank zeer stabiel en kan hij u verrassen met zijn comfort en gezelligheid.

De rode bank in detail

sofa detailoslo zitmeubels van muuto

Zitmeubelontwerpen van Anderssen & Volledig – elegant fauteuilontwerp

fauteuil grijs oslo design zitmeubelen van muuto

de Stoelontwerpen door Anderssen & Maak indruk met een stijlvolle elegantie en met zacht comfort. Een mooi voorbeeld is de elegante Oslo fauteuil in grijs. Alle meubels uit de Oslo-collectie zijn gemaakt van hoge kwaliteit en er zijn alleen milieuvriendelijke stoffen gebruikt. Het laatste meubelstuk uit de collectie is het kleine krukje, ook uitgevoerd in rood. Deze elegante meubelcollectie maakt indruk met eenvoudig minimalisme en zal zeker stijl in je interieur brengen.

De grijze design fauteuil in detail

fauteuil detail oslo design zitmeubelen van muuto

Elegante kruk in rood

kruk rood oslo design zitmeubels van muuto

Detailaanzicht van de kruk

kruk details oslo design zitmeubelen van muuto