Meubilair

Stoel met armleuningen – nieuw ruimtebesparend ontwerp

Stoel-armleuning-roze-blauw-grijs-modulair

De ontwerpstudio Perch uit Ierland presenteerde onlangs hun nieuwe project – het modulaire systeem heet Float en is speciaal ontworpen als kantoormeubilair. De ontwerpers merkten het idee omdat ze bij bedrijfsbijeenkomsten altijd in de vergaderruimte gingen zitten. Informele discussies zijn helaas door de traditionele opzet nauwelijks mogelijk. Deze stoel met armleuningen kan uitwisseling tussen collega’s stimuleren en tegelijkertijd ruimte besparen.

Stoel met armleuningen – modern concept voor op kantoor

Stoel-armleuning-roltafel-onderstel oppervlak-modern

Het concept is heel eenvoudig: er kunnen meerdere stoelen in elkaar worden gezet, zodat collega’s ideeën kunnen uitwisselen en ervaringen kunnen delen. Het ontwerp biedt voldoende ondersteuning voor de laptop, bestanden en briefpapier. Zo kan iedereen tijdens de vergadering aantekeningen maken. De stoel met armleuningen is verkrijgbaar in verschillende kleuren – blauw, grijs, roze. De sterke nuances fleuren het interieur op en bevorderen de concentratie.

Stoel met armleuningen – een praktisch modulair meubel

Stoel-armleuning-blauw-roze-functioneel-modern

 De stoel met armleuningen van ontwerpstudio Perch is het definitieve bewijs dat met een beetje creativiteit een modern en tegelijkertijd praktisch meubel kan worden gecreëerd. Het is een praktisch alternatief in kantoorruimte zonder vergaderruimte, waar medewerkers kunnen samenwerken om problemen op te lossen.

 Modulaire en compacte stoelen voor op kantoor

Stoel-armleuningen-bovenaanzicht-modulair-kantoormeubilair

Stoelen met zachte bekleding in felle kleuren

Stoel-armleuningen-blauw-roze-grijs-modulair-meubels

Modern en praktisch concept – stoelen met een steunvlak

Stoel-armleuning-blauw-roze-grijs-zitting

Stoel-armleuning-inrichting-kantoorgebouw-modern-functioneel

De stoelen van Baars zijn verkrijgbaar bij Thomas Montgomery