Meubilair

‘Swing Rest’ – het luxe moderne loungebed

modern loungebed van Dedon

Ontwerpers worden inventiever met nieuwe manieren als ze moderne loungemeubels ontwerp. Dit voorbeeld wordt zeer goed ontvangen. Het concept is eenvoudig en toch zo elegant. “Swing Rust” wordt door Pouzin van de ontwerper “Dedon Island” omschreven als de “ultieme hangende lounge”. Dit meubel is dus meer bedoeld als zitje of individuele ligstoel dan voor gemeenschappelijk gebruik. Hoe vriendelijk en gezellig, en wat een fantastische manier om te ontspannen met familie, vrienden, geliefden enzovoort.

De schoonheid hiervan moderne lounge bed ligt in het feit dat het zeer veelzijdig is en kan worden gebruikt als een fantastisch brandpunt binnen of buiten op een terras of balkon. De ontwerper Pouzin ontwikkelde zijn eerdere creatie, “Nestrest”, tot iets heel ruims en aangenaams. De schommelende beweging hiervan moderne loungemeubels is aangenaam en brengt ontspanning. De nauwe bekendheid van de mensen die het swingen maken Loungebed share, toegewijd aan het promoten van leuke en informele sociale momenten.

modern loungebed van Dedon

modern loungebed van Dedon

Het aantrekkelijke ontwerp is gebaseerd op een geweven mandzitting die met vier eenvoudige touwen aan een enkele haak is opgehangen. Het riet is opgevuld met een zachte luxe matras en zwaar beladen met kussens. Om originaliteit en dit prachtige toe te voegen moderne lounge bed Om in elk ontwerpschema te integreren, zou het gemakkelijk zijn om verschillende stoffen, structuren en patronen op de kussens en matrassen te introduceren.

De opschortende vorm in deze heerlijke moderne loungemeubels lijkt op een conische constructie. ‘Swing Rest’ is optioneel verkrijgbaar met deksel. Maar het creëren van een aangepaste tent over de hele unit zou een nog spannender en origineler ontwerp introduceren. Een luifel zou schaduw bieden tegen de hitte van de zon en ook een “privézone” bieden – voor een dutje of om een ​​favoriet boek op te halen. “Swing rust” is een speels ontwerp en is populair bij zowel volwassenen als kinderen. In feite moet hier de tijd voor zijn moderne lounge bed mag strikt gepland zijn, zodat iedereen aan de beurt is.

door Jaz

Meer designs van Dedon – moderne loungemeubels

Loungemeubels van Dedon op het strand

Ying & Yang fauteuil

Loungemeubelontwerp door Dedon - Ying Yang

Strandstoelen op het strand

moderne ligstoelen van dedon op het strand

Orbit by Dedon – Loungebed

Orbit - loungemeubels van Dedon

het hangende loungebed van Dedon

Loungemeubels van Dedon

Ontworpen door Dedon