Meubilair

Trendy salontafelideeën voor elke smaak

Woonkamer elegant design bijzettafel

Of het nu voor koffie en cake is, voor tv-bediening of gewoon als stijlvolle decoratie in de kamer – je kunt je een bank nauwelijks voorstellen zonder de bijzettafel. We kunnen je wat bieden Ideeën voor salontafels – van kleurrijk tot eenvoudig elegant, gemaakt van glas, hout of kunststof, zelfs gemaakt van rotan en leer, die het hoogtepunt in uw woonkamer zullen zijn!

Ideeën voor salontafels – elegante bijzettafel van glas

Glas-salontafel-leren bank-modern-woonkamer

De klassieke combinatie van hout en glas wordt opnieuw ontworpen – modellen die geen decoratie hebben, maar een super stijlvolle uitstraling hebben en goed passen bij het interieur, zijn momenteel erg populair. De combinatie van leren bank, hoge vloertapijt en bijzettafel van glas met een compacte maar interessante vorm ziet er geweldig uit. de Ideeën voor salontafels voor glazen bijzettafels hebben nog een groot voordeel – schoonmaken is heel eenvoudig.

Ideeën voor salontafels – bijzettafel van hout

Bank-salontafel-hout

Een van de beste Ideeën voor salontafels is de bijzettafel van hout – omdat ook daar de grootste verscheidenheid aan ontwerpen wordt aangeboden. U kunt kiezen voor salontafels in een natuurlijke kleur en met smeedijzeren decoratieve elementen als de inrichtingsstijl meer traditioneel en klassiek is, of u kiest voor een hoekig ontwerp in een sterke kleur / oranje, groen, geel / voor een modern interieur.

Ideeën voor salontafels – buitengewone ontwerpen gemaakt van metaal, plastic en rotan

glas-metalen salontafel leeshoek

Een van de meest buitengewone Ideeën voor salontafels bevatten interessante glanzende plastic ontwerpen / past in elke minimalistische of eenvoudige maar moderne kamer /. Kunststof is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en is geschikt voor verschillende inrichtingsstijlen. Een model van metaal en glas zet mooie accenten en je kunt er een leuke leeshoek mee inrichten in combinatie met een comfortabele leren fauteuil. Rotan en leer klinken in eerste instantie misschien ingewikkeld, maar het ontwerp is super elegant en trendy. Een interessant idee om zelf te maken – boomstam als salontafel voor een rustieke woonkamer of voor het landhuis.

Ideeën voor salontafels – ideeën voor kleuren en decoratie

elegante bijzettafel hout

Als je voor natuurlijke kleuren gaat, zit je bij elke stijl goed. Sterke kleuren moeten worden afgestemd op de rest van het interieur. Vazen en tafellampen zijn de traditionele decoratie. Je kunt in ieder geval creatiever zijn met het ‘planten’ van bloemen of foto’s erop.

Rotan bijzettafel

modern-lederen-houten bijzettafel

Oranje accenten

interessant salontafel glas

Elegante bijzettafel uit twee delen

Glazen salontafel twee delenBijzettafel in een leuke oranje kleur

Houten bijzettafel-grappig-oranje-kleur

Rustieke bijzettafel om zelf te maken

rustieke bijzettafel

Gekleurde bijzettafels van kunststof

gekleurde bijzettafel ontwerpen

Moderne salontafel met bloemen als decoratie

creatieve decoratie bijzettafel