Meubilair

Tuinmeubelen van polyrattan – eindeloze ontwerpmogelijkheden

tuinmeubelen gemaakt van polyrattan modern design salontafel stoelen origineel

Recreatie en vrije tijd zijn van enorm belang in onze snel veranderende tijden. Steeds meer mensen creëren hun eigen oase van rust in hun eigen tuin. Hier zijn speciale Tuinmeubelen van polyrattan meer gevraagd dan ooit en bieden bijna oneindige ontwerpopties voor elke tuingrootte.

Tuinmeubelen van polyrattan – robuust materiaal

tuinmeubelen van polyrattan bijzettafel zwart metaal weerbestendig materiaal

Polyrattan is een synthetische vezel die is gemodelleerd naar natuurlijk rotan. De positieve eigenschappen zoals weers- en kleurvastheid, vormvrijheid en hoge stabiliteit maken deze vezel tot een ideaal materiaal voor hoogwaardige en bijzonder creatieve tuinmeubelen.

Comfortabele en moderne woonruimtes

tuinmeubelen van polyrattan barkruk zwart zitkussen wit

Vooral complete woonruimtes van polyrattan zijn populair. Bestaande uit een polyrattan bank, meerdere fauteuils en een tafel kan het woonkamergevoel in je eigen tuin worden gehaald. De meeste modellen zijn modulair. Concreet betekent dit dat je je set op elk moment kunt uitbreiden.

Polyrotan chaise longue

tuinmeubelen gemaakt van polyrattan chaise longue moderne bijzettafel pool

Hoe individueel? Tuinmeubelen van polyrattan sommige ontwerpers laten het ons zien. Je maakt meubels in bijzonder ongebruikelijke vormen. Van de poly rotan ligstoel in high heel look tot de gewatteerde outdoor slaapbank in de vorm van een appel, alles is mogelijk.

Dagbedden als tuinmeubelen

tuinmeubelen gemaakt van polyrattan dagbed ronde vorm baldakijn kussens gazon

Toch zijn ook de klassieke vormen populairder dan ooit en verrijken ze nu al veel tuinen. Van de Duitse provider “Gartenmöbel-Express.de” heeft zich gespecialiseerd in een goede mix tussen conventionele poly rotan meubelen en enkele ongebruikelijke modellen en biedt elk seizoen nieuwe creaties.

Dit maakt de zithoek nog gezelliger

Poly rotan ligstoel tuinkussen etno patroon

Alleen het samenspel van de tuin, meubelstukken en de juiste verlichting zorgt voor de perfecte feel-good sfeer. Alles ziet er levendiger en uitnodigender uit als het groen van de natuur in de omgeving te vinden is en tuinmeubelen die niet bij de kleur passen, verpesten het totaalbeeld.

Moderne fauteuil gemaakt van polyrattan

Polyrattan fauteuil tuinmeubelset comfortabele zitkussens lichtblauw

Bochtig en helder Polyrotan tuinmeubelen passen perfect in de tuin en zorgen voor welzijn. Daarnaast kun je kleuraccenten aanbrengen met kleurrijke zitkussens, of de zithoek feller laten lijken met witte zitkussens.

Witte bank als tuinmeubel

Tuinmeubelen gemaakt van polyrattan bank wit zitkussen groen patroon

Als je ‘s avonds wat tijd in de tuin doorbrengt, zorgt decoratieve verlichting voor stijlvolle accenten. LED-verlichting is hier bijzonder geschikt, maar ook kaarsen zorgen voor de juiste sfeer om het dagelijkse leven even uit te schakelen.

Kleurrijke fakkels als decoratie voor de rotan tuinmeubelen

Zithoek poly rotan meubelen zwembad terras lichtgevende bal van water

Tuinmeubelen van polyrattan met een creatief design

Polyrattan outdoor lounge meubel ligstoel hoge hak optiek

Poly rotan is weerbestendig

Tuinmeubelen polyrotan kunststofvezel weer kleurvastheid

Rotan cocon

Tuinmeubels gemaakt van polyrattan pool loungeset appel zonwering