Meubilair

Tuinmeubelen voor buiten uit de Gravity collectie van Roberti Rattan

Buiten tuinmeubelen hangstoelen-zwaartekracht-terras-glazen deuren

De nieuwe exclusieve Tuinmeubelen voor buiten De collectie van de Italiaanse meubelfabrikant Roberti Rattan kenmerkt zich door moderne meubelen voor tuin, terras en patio. De naam “Gravity” suggereert het concept van het meubilair – een collectie hangstoelen en tuinschommels met stalen frames en comfortabele bekleding, die geschikt zijn om te ontspannen in de tuin.

Moderne tuinmeubelen voor buiten – schommelbank voor buiten

Tuinmeubelen voor buiten schommelbank-beige-bankkussen-zwaartekracht-rotan

Het bedrijf Roberti Rattan in Italië ontwikkelt al meer dan 55 jaar creatieve collecties voor buitenmeubels. Allereerst introduceren we de Gravity schommelbank die overal in de tuin kan worden geplaatst. Het heeft een stalen frame en een draagframe waardoor het vrij kan worden geplaatst. De tuinschommel is geschikt voor twee personen en perfect voor gezellige middagen in de tuin.

Tuinmeubelen voor buiten – hangstoel beige

Buiten tuinmeubelen hangstoel-frame-beige-terras-bakstenen muur

Als je buiten wilt ontspannen, heb je zeker een hangstoel nodig voor de buitenruimte. Het geeft een gevoel van welzijn en heeft een stressverlichtend effect. De hangstoel Gravity heeft hetzelfde design als de schommelbank, maar staat niet op de grond met een draagframe, maar hangt aan een touw. Om deze reden kan dit meubel niet vrij worden geplaatst, maar moet het op een stevige balk worden gemonteerd.

Gravity outdoor salontafel gemaakt van aluminium

Tuinmeubelen rond-salontafel-beige-aluminium-rotan

De nieuwe Gravity outdoor tuinmeubelcollectie uit 2016 omvat naast de schommelmeubels een aluminium bijzettafel en een tuinbank. De ronde bijzet- of salontafel kenmerkt zich door heldere lijnen en stevige constructie en is een nuttige aanvulling op de rest van de collectie.

Tuinbanken voor de beplante tuin

buiten-tuinmeubels-tuinbanken-salontafel-zwaartekracht

Deze variant van de bank heeft een gelijkaardige vormgeving als de andere zitmeubelen van Gravity, met dit verschil dat deze op de vloer wordt bevestigd. Het frame is weer van staal en er zijn veel opties voor de stoffering om uit te kiezen.

Tuin met modern buitenmeubilair

outdoor-tuinmeubels-beige-bank-staal-frame-rotan

Het ontwerp van de tuinbank is modern en geeft een gastvrij gevoel. Bij de productie worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. De aluminium structuur is gepoedercoat om helderheid, weersbestendigheid en duurzaamheid te garanderen.

Buiten tuinmeubelen van Roberti Rattan met een grote keuze voor de stof

outdoor-tuinmeubels-banken-blauw-bank-kussens-bijzettafel-aluminium

De beschikbare stoffering en bankkussens zijn niet alleen eenvoudig. Het bedrijf presenteert varianten met patronen en in verschillende kleuren zodat je de tuinmeubelen voor buiten op de juiste manier kunt aanpassen aan je interieur.

Hangstoel voor in de tuin uit de Gravity collectie

outdoor-tuinmeubels-moderne-hangstoelen-gravity-collectie-rotan

De hangstoelen kunnen op een overdekt terras worden geplaatst en ontspannen ongeacht het weer.

Hangstoel gemaakt van staal, touw en stof

buiten-tuinmeubel-bank-beige-stalen frame-bank-kussen-touwen

De hangstoel heeft een haak en wordt op zijn plaats gehouden met een dik touw. De bankkussens en bekleding zijn gemaakt van een stof die snel droogt en weerbestendig is. De schommelbank en de hangstoel zijn geschikt voor twee personen, maar hebben een draagvermogen van 300 kilogram.

Roberti Rattans buiten tuinmeubelen uit de Gravity collectie

outdoor-tuinmeubels-zwaartekracht-collectie-bank-hangstoel-bijzettafel

Voor een modern tuinontwerp koopt u de gehele collectie exclusieve tuinmeubelen en creëert u op uw eigen binnenplaats een privé recreatieruimte voor het hele gezin.

3D-model van de schommelbank

tuinmeubelen-schommelbank-staal-beige-frame-rotan-3d-model

Tuinbank voor buiten Gravity – 3D-visualisatie

outdoor-tuinmeubels-bank-blauw-sofa-kussens-3d-model

Bijzettafel van aluminium – 3D-model

buiten-tuinmeubels-3d-model-bijzettafel-salontafel-aluminium

* U vindt alle collecties van Roberti Rattan tuinmeubelen voor buiten hier.