Meubilair

Ultra modern meubeldesign – de Missix fauteuil

Witte patio fauteuils set tuinmeubelen

Ultra modern meubeldesign wordt gekenmerkt door innovatieve ontwerpconcepten en de originele combinatie van eenvoud en functionaliteit. Het futuristische Missix-project van Di Marzio Design is een kleine futuristische fauteuil De inspiratie voor Missix was de mystieke cultuur en kunst van de voormalige Minoïsche beschaving die op het eiland Santorini leefde. De naam Missix wordt geassocieerd met het cijfer 6 en zijn typische ronde vorm. De fauteuil is helemaal glad en heeft bijna geen scherpe randen. Het ziet er prachtig uit als het verlicht is..

Milieubewust ultramodern meubeldesign

Witte muurgemonteerde paarse fauteuil interieurideeën

De innovatie heeft niet alleen invloed op de vorm van een product, maar ook op de materialen. De fauteuil is gemaakt van monoliet polyethyleen, waardoor hij stabiel en resistent, licht en comfortabel tegelijk is en volledig kan worden gerecycled. Door het vloeiende, gladde oppervlak is Missix eenvoudig te reinigen. De ontwerpers van Di Marzio Design hebben er een ultramodern meubeldesign gecreëerd, waardoor uw meubelstuk perfect past bij elke binnen- of buiteninrichting. Missix is ​​​​de ultieme en modernste fauteuil waar je ooit van kunt dromen.

Ultramodern meubeldesign – kijken naar het verleden

Loft witte meubels rode minimalistische tafel

Di Marzio Design biedt ons niet alleen een rolmodel voor praktische en ultramodern meubeldesign, maar ook de mysterieuze perfectie van de geometrische vorm van de Minoïsche spiralen. De zogenaamde Archimedische spiraal is de eenvoudigste van alle spiralen en ontstaat wanneer de straal evenredig toeneemt met de rotatiehoek tijdens een roterende beweging. Een moderne kijk op de perfectie van vroeger heeft de ontwerpers geholpen om klassieke schoonheid te bereiken en ultramodern meubeldesign verenigen.

Baanbrekend ontwerp voor de moderne woning

Ideeën voor het inrichten van tuinmeubelen plastic meubelen

Futuristisch meubeldesign

Kunststof meubel oranje fauteuil

Missix – Ultra modern meubeldesign

Projectmeubel design interieur