Meubilair

Witte meubels in de woonkamer met woonkeuken – 4 interieurvoorbeelden

witte-meubels-woonkamer-woonideeën-modern

Iedereen droomt van een ruime woonkamer die overspoeld wordt met licht. Maar de realiteit ziet er voor de meeste bouwers anders uit – de woonkamer met woonkeuken bevindt zich bijna altijd op de begane grond en staat daarom het grootste deel van de dag in de schaduw. De ruimte is ook een grote uitdaging voor interieurontwerpers – vooral de naadloze overgang tussen de verschillende zones is moeilijk. Witte meubels zijn een verstandige oplossing. Witte meubels laten de woonkamer groter en lichter lijken. Als bewijs presenteren we vier projecten van bekende architecten en interieurontwerpers.

Witte meubels – minimalistisch chic

witte-meubels-wandplanken-salontafel-open haard

Witte meubelen met heldere lijnen en een puristische vormentaal passen perfect in een modern interieur. Het eerste project dat we u voorstellen komt uit Groot-Brittannië. De getalenteerde interieurontwerpers van Obarchitecture hebben de begane grond van een eengezinswoning omgetoverd tot een oase van rust en sereniteit. De witte wandplanken, banken en keukenmeubels vormen een charmant contrast met de donkere vloertegels in antracietgrijs. Minimalistische perfectie!

Witte meubels – wandplanken bieden opbergruimte

wit meubel wandrek systeem

Witte meubels kunnen fantasierijk worden gedecoreerd, zoals het project van de architecten Obarchitecture duidelijk laat zien. Het wandreksysteem biedt voldoende opbergruimte voor boeken en toont tegelijkertijd beelden, vazen ​​met bloemen en andere decoratieve items.

wit-meubels-keuken-modern-design.

witte-meubels-keuken-greeploze-deuren-moderne-fronten

 Witte meubels in landelijke stijl brengen een vleugje romantiek

Wit-meubels-landelijke-stijl-blauw-streep-kussen

En als u niet van eenvoudige minimalistische meubels houdt, maar eerder een romantische, uitnodigende en tegelijkertijd exotische sfeer wilt, kunt u kiezen voor witte meubels in landhuisstijl. Hier afgebeeld – een project van het architectenbureau Johnmcdonaldco.

Witte meubels landhuis gestoffeerde fauteuil tegels

Wit-meubels-landelijke-stijl-woonkamer-opstelling

Witte-meubels-landhuis-woonkamer-keuken-inrichting

 Witte meubels in een klassieke stijl

Laminaatvloeren in witte meubelen-klassieke stijl

 En zelfs als het woongedeelte ruim is, kunnen witte meubels in combinatie met een plankenvloer met een mooie houtnerf een huiselijke en uitnodigende sfeer creëren. Het project Cravottainteriors is daar het definitieve bewijs van. Het meubilair is in de klassieke stijl.

Witte-meubels-landelijke-stijl-koffietafel-graniet

Witte-meubels-woonkamer-meubelgordijnen

Witte-meubels-keukenkasten-eiland

Moderne witte meubels met een maritieme flair

Witte-meubel-op maat gemaakte-wandplank-onder-trap

 Hoe is een strandvilla ingericht – in het wit natuurlijk. De stijlvolle meubels laten het prachtige uitzicht goed tot hun recht komen. En zelfs als het appartement in de grote stad is opgesteld in plaats van een exotisch vakantiehuis, geven witte meubels het interieur een mediterraan tintje. Hier getoond – de projecten van het Gerstner architectenbureau

Wit meubilair TV-kast design woonkamer

Witte-Meubels-Wandplanken-Ideeën-Bureau

Wit-meubel-rotan-rieten-woonkamer

wit-meubel-keuken-eiland-eethoek

Witte-Meubels-Wandplanken-Ideeën-Bureau

Witte meubels-woonkamer-tv-dressoir-open haard