Meubilair

Woorock van Georg Bechter – hangmat met een schommelframe van hout

Het Oostenrijkse architectenbureau Georg Bechter creëerde een exclusief meubel dat geschikt is voor zowel binnen als buiten. Woorock is één Hangmat met een schommelframe Gemaakt van hout, dat dat zomerse gevoel met zich meebrengt en overtuigt met zijn heldere vormentaal, eersteklas materiaalkeuze en zeer praktische afmetingen. De excentrieke hangmat bestaat uit 2 bogen die ruimtebesparend kunnen worden opgevouwen en opgeborgen. De uit massief hout verlijmde bogen zijn enkel behandeld met natuurlijke oliën,

Hangmat met massief houten frame Woorock

Ontspanningsmeubels, moderne hangmatschommel, gebogen als een boog, woorock

Woorock biedt ruimtebesparende oplossingen met beperkte ruimte. Het exclusieve relaxmeubel is ideaal voor grote en kleine ruimtes. Woorock brengt zomerse sfeer in huis en kan op het terras of balkon worden geplaatst. De zacht gebogen vormen maken hem tot een echte eyecatcher op elke plek waar hij staat. Beleef de vakantiesfeer opnieuw met de compacte vorm, die probleemloos en gemakkelijk transport mogelijk maakt. De componenten van de constructie zijn ook gemaakt van hout en tot een minimum beperkt om de verfijnde esthetiek van het hout te behouden. Wat wil je nog meer – in de zon liggen en genieten van een licht briesje.

Ruimtebesparend hangmatschommelontwerp

Hangmat schommel houten frame met inklapbare bogen

In deze constructie worden de eigenschappen van het hout optimaal benut. Dit maakt een dynamische, elegante en ergonomische vorm mogelijk. Het project was gewoon een nieuwe uitdaging voor het ontwerpteam – perfect comfort bieden zonder concessies te doen aan de ruimte. Georg Bechter bevordert hulpbronnenbesparende ontwikkeling en probeert met elk project steeds meer mensen te inspireren en te verrassen.

De gebogen lopers maken schommels ontspannend en plezierig 

Hangmat schommel-houten frame-modern design-zijaanzicht-technische tekening

Hamac en bois