Milieuvriendelijk

DIY-kaarten en foto’s: wat u moet weten over de bescherming van het milieu

Voor sommigen is het een prachtige zwart-wit foto met traditionele Keltische symbolen, voor anderen een zelfgemaakte kaart voor een verjaardag: Er zijn veel manieren om artistiek te zijn, creatief te zijn en jezelf en anderen blij te maken met het resultaat. De juiste tools maken het werk gemakkelijker. Voor kleurrijke foto’s of precieze lettertypen is een printer nodig, maar ook kleuren spelen een rol.

Waarom we dol zijn op foto’s aan de muur

Slaapkamer in grijs met galerijwand in zwart en wit

Ze geven ons een gevoel van thuis en veiligheid, en daarom willen we ze in de woonkamer en in andere kamers van het huis om ons heen zien: de herinneringen aan de laatste vakantie worden vastgelegd in foto’s evenals de gedachte van onze grootouders , schoonouders en kinderen. We voelen ons goed als we onze kamers voorzien van foto’s, omdat ze elke muur een persoonlijke uitstraling geven. De foto’s laten toe conclusies te trekken over het karakter van de bewoner.

De herinneringen aan de laatste vakantie in Venetië

Wie bijvoorbeeld van Keltische symbolen op de foto houdt, vertoont een lichte neiging tot opvallende accessoires, omdat deze foto’s vrij zeldzaam zijn. Als u een goede en goedkope afdruk van uw foto’s wilt, moeten printer en toner op elkaar worden afgestemd. Bij de aanschaf van de toner kunt u kiezen tussen de originele cartridges van de fabrikant, toners die daarmee compatibel zijn en recyclingcartridges. Volgens dit Bron: https://www.tonerpartner.de/ Gerecycleerde toners moeten in een milieuvriendelijke en hoogwaardige kwaliteit van originele producten worden geproduceerd, zodat ze kunnen worden vergeleken met merktoners. U kunt alle drie de soorten cartridges ook online bestellen en thuis laten bezorgen.

Zelfgemaakte cadeaus zijn niet alleen voor kinderen

Zelfgemaakte cadeaus zijn niet alleen voor kinderen die verjaardagskaarten maken

Hoe graag we onze eigen foto ook aan de muur hangen, we vinden het leuk om vrienden en kennissen te verrassen met een zelfgemaakte verjaardagskaart. Deze kaarten zijn een leuk idee voor kinderen, maar volwassenen kunnen er ook vaak plezier aan beleven om creatief te zijn en hun gedachten te uiten. Een zelfgemaakte kaart laat zien dat je je hebt ingezet en dat je hebt nagedacht over de persoon aan wie je een cadeau wilt geven.

Een doe-het-zelf-kaart ziet er mooier uit als deze in gedurfde kleuren wordt afgedrukt

Hetzelfde geldt voor kaarten dat de printer en de kleur belangrijk zijn voor de afdruk. Een doe-het-zelf-stijl kaart ziet er mooier uit als deze in gedurfde kleuren is bedrukt en als de tekst erop goed tot zijn recht komt. Hoe je ook artistiek actief wordt en hoe je je werk daarna op papier zet, bij het werken met een toner geldt altijd dezelfde regel: je wilt milieuvriendelijk worden afgevoerd.

Houd het milieu in de gaten

Toner moet op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd

Denk eraan om de toner bij te vullen of op de juiste manier weg te gooien wanneer u een nieuwe cartridge koopt. Als je hier niet voorzichtig te werk gaat, je krijgt een boete, omdat het onjuist weggooien van toner tot een boete leidt als u erop wordt betrapt. U moet er daarom absoluut zeker van zijn dat u uw oude toner alleen daar weggooit waar de cartridge op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd. Veel winkeliers bieden een soort terugnameservice aan wanneer u een nieuwe cartridge bestelt. Dit geldt ongeacht of u een kleurencartridge of een zwart-witcartridge gebruikt en deze wilt weggooien. Als je daar goed op let bij het kopen van een nieuwe toner, zul je veel plezier moeten beleven aan je afdruk. Het maakt niet uit of je kiest voor een foto of een verjaardagskaart, een kleurenprint of een afdruk in de mooiste grijstinten.

de printer en de kleur zijn belangrijk voor de afdruk