Milieuvriendelijk

Elektrisch aangedreven jacht – de milieuvriendelijke Q30 is een stille atleet

jacht elektrisch rijden modern stil milieuvriendelijk

Bijna 12 jaar werkte de ontwerper Janne Kjellmann aan de ontwikkeling van het nieuwe superstille jacht met elektrische aandrijving – zijn scheepswerf “Q” bedient het middelgrote segment en is gespecialiseerd in de productie van gemotoriseerde minimalistische jachten. Achter de eenvoudige esthetiek van het Q30-model schuilt een echte sportvrouw die goed presteert in het middelgrote segment en een uitstekend zeegedrag belooft met zijn ergonomische, solide constructie.

Elektrisch voortstuwingsjacht – verbeterde efficiëntie en hydrodynamica voor een comfortabele reis

jacht elektrische aandrijving roer hout bediening touchscreen

Volgens het motto “De reis is het doel” is het jacht met elektrische aandrijving speciaal ontworpen met het idee van een prettige reis in het achterhoofd. Het is uitgerust met lithium-polymeerbatterijen met een capaciteit van 30 kWh, die 9 knopen kunnen cruisen en een topsnelheid van maar liefst 15 knopen kunnen bereiken.

jacht elektrische aandrijving ligstoel opbergruimte dek

De motoraandrijving scoort met een lage CO2-uitstoot en een laag geluidsniveau. De gecentreerde gewichten zorgen voor een betere toegang tot de golven en verminderen het beuken. Dankzij de moderne besturing met touchscreen is het jacht praktisch met een druk op de knop te varen.

Jacht met elektrische aandrijving – cockpit en salon beloven het hoogste niveau van comfort

jacht elektrisch aangedreven cabine zithoek raam

De hoge kwaliteit is al te zien zodra u in het achterschip stapt – een ingebouwde ligstoel met verstelbare rugleuning biedt opbergruimte voor badpakken en ruimte voor twee volwassenen. Direct ernaast staat een kleine eettafel waar vier personen comfortabel aan kunnen zitten. De weg naar het voordek leidt naar de bedieningsconsole aan beide zijden van de tafel. De open indeling zorgt voor een prettige sociale sfeer voor de chauffeur en zijn gasten. Van daaruit wordt de toegang tot de cabine vrijgegeven – daar biedt een smal L-vormig ligvlak de mogelijkheid om uit te rusten van de sterke zonnestralen of de wind. Alle ramen kunnen worden gekanteld en zorgen ervoor dat de cabine kan worden geventileerd. Het jacht is uitgerust met alles wat nodig is voor korte trips, maar overnachten is in ieder geval niet mogelijk.

jacht elektrische aandrijving binnen uitrusting moderne witte cabine

Comfortabel, milieuvriendelijk, ergonomisch, zeer effectief en eenvoudig te bedienen – de jachten van het merk “Q” hebben zichzelf bewezen als een milieuvriendelijk alternatief voor hybrides en modellen aangedreven door diesel.

jacht elektrische aandrijving milieuvriendelijke stal

jacht elektrische aandrijving vier persoons tafelstoelen

jacht elektrische aandrijving ruimtebesparende stille motor

Naar de fabrikant Q-Yachts