Mode

De werken van Karl Lagerfeld op de jaarlijkse kunstbeurs Art Basel

De werken van Karl Lagerfeld lente 2014

Karl Lagerfeld had een geweldige zomer. De zon scheen en Choupette was blij. Het ontwerp van zijn nieuwe modecollectie werd in die tijd ook ontwikkeld. Er is nauwelijks een tijdschrift dat niet ingaat op de vluchtigheid van de kunstwereld en de miljoenen die worden uitgegeven aan foto’s voordat ze zelfs maar goed zijn afgemaakt. Deze stukken worden gepresenteerd op de jaarlijkse kunstbeurs Art Basel. Ook al De werken van Karl Lagerfeld ontbreken niet met hun Chanel-Basel mix.

De werken van Karl Lagerfeld voor Chanel

Karl Lagerfeld's werken Basel kunstbeurs chanel

Het Grand Palais werd omgetoverd tot een enorme hal met witte muren, gemaakt van afbeeldingen en sculpturen. Alle 75 zijn een werk van Lagerfeld zelf uit deze verrassend creatieve zomer. Hij maakte ze niet direct zelf, maar schetste de stukken of ontwierp de maquettes, waarvan het eindproduct later door zijn atelier werd gerealiseerd.. De werken van Karl Lagerfeld bevatten alle Chanel-elementen zoals een porseleinen roos en een parel. Ook het parfumflesje van de No.5 ontbreekt niet. Sommige hebben een rode stip naast de titels alsof ze al verkocht zijn. Lagerfeld is er echter duizend keer naar gevraagd en hij heeft geen interesse om het te verkopen.

De werken van Karl Lagerfeld voor de lentecollectie 2014

modeontwerper karl lagerfeld lente 2014 kunstbeurs in basel

De mix van concept en design is zeker de reden dat  De werken van Karl Lagerfeld of hun thema beïnvloedde de collectie nog meer dan normaal. Deze Chanel-collectie omvat een verscheidenheid aan kunstprocessen. Je zou Lagerfelds inspanning nooit voelen. Daarvoor laat hij alles te simpel lijken. Desalniettemin vertellen Lagerfelds stukken uit de jaren 90 die hij vandaag presenteerde meer dan normaal.

Karl Lagerfelds Works Mix Basel Art Fair

Karl Lagerfelds Works Chanel Jurk Basel Art Fair

Karl Lagerfeld Chanel Model Basel Art Fair

Karl Lagerfeld's werk chanel mode lente 2014

Karl Lagerfeld chanel mode lente 2014 collectie

Karl-Lagerfeld-chanel-fashion-lente-2014

Karl Lagerfeld chanel kunstbeurs Basel 2014

Karl Lagerfeld chanel collectie lente 2014

Karl-Lagerfeld chanel jurk kunst

Karl Lagerfeld chanel lente 2014 jurk wit

Karl-Lagerfeld-chanel-lente-2014

chanel-karl-lagerfeld-werke-catwalk