Mode

Dolce & Gabbana-handtas op vliegende drones zorgt voor een spectaculaire start van de Milan Fashion Week

dolce & amp; gabbana handtas drones milano catwalk fashion week

Het Italiaanse ontwerpersduo Domenico Dolce en Stefano Gabbana verbaasde afgelopen zondag het modepubliek op Milan Fashion Week 2018. Hoewel de twee getalenteerde modeontwerpers altijd voor opschudding zorgen met hun weelderige en buitengewone modeshows, hebben ze iets op de catwalk gedaan dat nog nooit eerder is gedaan. Dolce & Gabbana bezorgde het publiek een onvergetelijke en spectaculaire opening. Voor de nieuwe Dolce & Gabbana-tassencollectie hebben ze menselijke modellen vervangen door drones. een dolce & Handtas Gabbana na de andere kwam aanvliegen met de quadrocopter en presenteerde het Italiaanse luxemerk op een sjieke en originele manier.

Goed begin met een drijvende Dolce & Gabbana handtassen 

modeshow 2018 milano drones catwalk dolce & amp; gabana handtas

Zak na tas uit de nieuwe collectie zweefden ze op kleine drones op de juiste muziek in de zaal over de catwalk langs het publiek, dat de grandioze show begroette met een uitzinnig applaus. De vliegende drones zijn gemaakt door technici in witte dolce & Gabbana kielen begeleid en gecontroleerd achter de schermen. Een vliegende, mooie dolce & Gabbana handtas met hartvormige sluiting is ongetwijfeld een heel bijzonder begin van de show.

catwalktoeschouwers dolce & amp; gabana handtas catwalkshow 2018

Voorafgaand aan deze unieke vliegdemonstratie werden niet alleen het publiek, maar ook de twee Italiaanse ontwerpers zelf op de proef gesteld. Door een technisch probleem liep de modeshow waarschijnlijk bijna een uur vertraging op. Omdat de drones blijkbaar gevoelig zijn voor interferentie, werden de ongeveer 600 toeschouwers vooraf gevraagd om hun wifi-verbindingen op hun smartphones uit te schakelen. Na verschillende aankondigingen en aankondigingen in verschillende talen werd de onvoorspelbare storing verholpen en vloog de achtste quadrocopter zoals gepland over de baan en beheerste de spectaculaire opening.

dolce & amp; gabana handtas nieuwe collectie presentatie uitzonderlijk

Na de verrassende en emotionele start kregen ook de mode-experts modellen te zien. Domenico Dolce en Stefano Gabbana presenteerden hun nieuwe collectie onder de naam “Fashion Devotion”. Volgens de ideeën van de twee sterren ontwerpers zullen applicaties, glitter en glinsterend fluweel de boventoon voeren in het herfst/winter seizoen 2018/2019. Ontwerpen zoals joggingpakken geborduurd met pailletten, oversized spijkerjacks versierd met rocking sieraden, veel dierenprints en een zwarte vacht en veren jas hebben een duidelijk statement gemaakt dat mode kleurrijk en gedurfd is.

fashion week milano drones dolce gabana handtas gevlogen

Je kunt de innovatieve presentatie en de kleurrijke wereld van “Fashion Devotion” bekijken in de onderstaande video.

catwalk drones nieuwe collectie dolce & amp; gabana handtas

Milaan mode toewijding dolce & amp; gabbana collectie herfst winter 2018 2019