Mode

Elegantie en klasse in de Marks & Spencer 2014-collectie

Verschillende modellen van Spencer voor alle smaken van discreet minimalisme

Elegantie en subtiliteit zitten in de nieuwe collectie van 2014 van merken & Spencer observeren. Als je op de hoogte wilt blijven van de mode, dan moeten deze modellen je inspireren!

Stijl en klasse met de Marks collectie & Spencer

Markeert nieuwe collectietrends kleding voor vrouwelijke uitstraling

Elegantie en minimalisme zijn de belangrijkste stijlen in de nieuwe damescollectie van merken & Spencer voor lente/zomer 2014. De nieuwe, minimalistische 2014 collectie van M&S weerspiegelt de moderne vrouw, die dit seizoen tot in elk detail voelbaar is. De modellen onderscheiden zich van anderen door hun elegante en minimalistische design gemaakt van rechte lijnen en zachte materialen. De brede vormen en het design bestaan ​​uit een combinatie van gedurfde kleuren en klassiek wit om een ​​moderne en smaakvolle stijl te creëren.

In het nieuwe seizoen, M&S tot een onherroepelijke elegantie en combineer dit met de delicatesse van modern design.

Dit zijn de huidige trends in de collectie van 2014 van merken & Spencer

witte kleding sportieve elegante stijl nieuwe ideeën

  • Cheekes Weiß (White out) – Collectie 2014 door merken & Spencer

Discrete en witte modellen met rechte lijnen en aangename, sportieve details. Ze zijn chic en hun vormen worden benadrukt, wat de vrijmoedigheid van de witte kleur bevestigt.

wereldberoemde merk geweldige outfit zomer lente collectie

  • De hele wereld is van haar (wereldwijd)

Deze modellen spelen met proporties en zijn overladen met abstracte patronen. Ze vertegenwoordigen een ware grafische explosie van elegante vrouwelijkheid en zijn een compliment voor de moderne avonturier.

Spencer effen ingetogen witte jurken in klassestijl

  • Genade (mooie dingen)

Het is een romantische mix van bloemmotieven, puntige plisségordijnen en mantels in gesuikerde kleuren. De verticale gelaagdheid van de materialen kant en metaalglans bepalen het eclectische ontwerp, dat staat voor de esthetiek van moderne vrouwen.

         merken & Spencer presenteert de modetrends 2014

zomer lente 2014 nieuwe collectie frisse kleuren

  • Kleurrijke verven (verfdoos)

De moderne populariteit van de kleuren combineert de sterke tinten met een duidelijk silhouet en een verscheidenheid aan nuances. Kleurrijk leer in combinatie met luxe, neutraal en contrastrijk textiel weerspiegelen de look, geïnspireerd op de kleuren.

Markeert grijs zwart elegante, strikte look-ideeën

  • Luxe uit de jaren 90 in de collectie van merken & Spencer

Elegantie en finesse bepalen de heropleving van de mode uit de jaren 90 in de nieuwe M-collectie&S. De overwegend monochrome modellen en donkerbruin leer versterken het gevoel van stedelijke, minimalistische esthetiek als nieuwe verfijnde, klassieke snitten.