Mode

Modieuze sportkleding van H&M – nieuwe collectie vanaf januari 2014

sportkleding hm nieuwe collectie 2014 dames zwart

De nieuwe Sportkleding van H&M. – Uitgebreid concept met accenten op patroon, functionaliteit en prestatie in een sport. H&M is trots op de vooruitgang en ontwikkeling van de H & M Sport in januari 2014. De nieuwe collectie van H&M Sport geeft atleten meer keuzemogelijkheden en nieuwe modellen voor meer sport, passend bij de steeds actievere levensstijl van steeds meer mensen. Het bedrijf biedt in het nieuwe seizoen verschillende designermodellen aan voor dames, heren en kinderen. H&M Sport is ontwikkeld met de speciale steun van professionele atleten van wereldklasse, van wie sommigen deel uitmaken van het Zweedse Olympische team. De focus van de collectie is de presentatie van sportkleding in combinatie met een echte flair voor mode. Daarnaast komt er een geheel nieuw logo dat de talrijke fans van dit modemerk zeker zal bevallen. De nieuwe collectie H&M sportkleding wordt op bepaalde locaties en in geselecteerde winkels verkocht. De uitbreiding van het concept is het bewijs van een langetermijnengagement van H&M eens naar de mode-industrie en ook naar de sportwereld.

Sportkleding van H&M voor hogere sportresultaten

sportkleding hm collectie 2014 dames leggings top

“De nieuwe collectie van H&M Sport is erg interessant, vooral dankzij het deskundige advies van de atleten van het Zweedse Olympische team. Oefen- en fysieke fitnessprogramma’s spelen een steeds belangrijkere rol in ons leven, en de nieuwe collectie van H&M Sport zal je helpen je er op je gemak bij te voelen, “zei H’s hoofdontwerper & M Ann -Sofie Johansson.

Sportkleding van H&M – modieus en comfortabel

Sportkleding uit H&M collectie 2014 dames roze grijs

“Als we deelnemen aan een sportwedstrijd, is wat we dragen belangrijk voor ons. Het was een geweldige ervaring voor ons, met tips voor het maken van deze nieuwe, uitgebreide collectie van H & M Sport te kunnen helpen. Ons belangrijkste doel was om de snit, functionaliteit, prestaties en comfort van de nieuwe sportkleding van H . te verbeteren&M te testen. Nu weten we, de modellen in de nieuwe H & M Sport kan iedereen ondersteunen en iedereen helpen om maximale prestaties in de sport te bereiken”, aldus de Zweedse zwemster en Olympisch kampioene Therese Alshammar..

sportkleding hm collection 2014 dameslegging grijs

De damescollectie van de H & M Sport-Modelle biedt u een breed scala aan sportkleding voor vele sporten om uit te kiezen. Deze Sportkleding van H&M. is geschikt voor alle weersomstandigheden en omvat wind- en waterdichte jassen en alles wat je nodig hebt om je favoriete sport buiten of in de sportschool te beoefenen, waaronder sneldrogende kleding voor training, comfortabele kleding voor sportactiviteiten zoals yoga, the mind en Move body; Waterdichte jassen en broeken voor degenen die graag buiten zijn. Functionaliteit en comfort zijn essentieel voor het ontwerp van deze sportkleding, evenals voor de drie soorten sportbeha’s. De kleuren variëren van zwart, wit en grijs tot knalroze.

Sportkleding uit de H&M-collectie 2014 herenjasschoenen

Naar de herencollectie van H & M Sport omvat jassen voor hardlopen in contrasterende kleuren of prints en t-shirts. Er zijn veel nieuwe modellen trainingskleding in de aanbieding. Voor buitensporten zijn er speciale jacks met binnenvoering. De tennissers zullen het zeker moeilijk hebben, de extra collectie voor hen is super rijk en gevarieerd.

sportkleding hm collectie 2014 man sportkleding

De kindercollectie van H & M Sport bevat modellen voor jongens en meisjes van alle leeftijden die graag spelen en sporten. Er is sportkleding voor voetbalteams en trainingspakken, tenniskleding en zwemkleding. Een speciale outfit voor sportief dansen en een volledig assortiment sportkleding speciaal ontworpen voor buitenactiviteiten geschikt voor alle weersomstandigheden.

Als we uw interesse tonen in de H&M Sport collectie kunt u de foto’s uit de collectie blijven bekijken in onze fotogalerij. Je wilt zeker iets uit deze collectie in het bijzonder?