Nageldesign

Franse nagels voor kerst en winter – ideeën voor motieven, patronen en kleuren

franse nagels voor kerst rood witte kerstmuts gouden sneeuwvlokken

Voor de perfecte outfit en styling met kerst mag natuurlijk het juiste nageldesign niet ontbreken. En wij zijn verantwoordelijk voor een aantal geschikte inspiraties! Gebruik de volgende ideeën voor kerstnagels om het perfecte ontwerp en motief te vinden en direct uit te voeren. Er zijn ook enkele wintermotieven die je voor de kerst kunt gebruiken of later kunt combineren met typische kerstkleuren en -motieven. Alle kerstnagelideeën zijn French Nails for Christmas. laat je inspireren!

French Nails Kerstthema’s en patronen

kerst franse nagels modern abstract rood witte stippen

Het kan handig zijn om een ​​lijst te krijgen met mogelijke motieven en patronen in geschikte kleuren. Dan is het voor jou later makkelijker om zelf iets te bedenken of onze ideeën voor nagels voor kerst te veranderen. Rood, groen, wit en goud zijn bijzonder geschikte kleuren voor nageldesign voor Kerstmis. Dit zijn de klassieke kerstkleuren zoals ze worden gebruikt voor de klassieke kerstversieringen in huis. Gebruik deze kleuren om elk patroon te maken. Het nageldesign wordt rustiek als er een ruitpatroon ontstaat, maar ook eenvoudige strepen of zigzagpatronen zijn geschikt. Als je het wat moderner wilt, kun je natuurlijk ook kiezen voor een geometrisch patroon voor de Franse nagels voor kerst.

franse nagels voor kerstmis rode nagellak kerst stippatroon witte glitter

Wat betreft de motieven is het aanbod voor French Nails for Christmas ook vrij groot. Of het nu dennenbomen, zuurstokken, kerstsokken, rendieren, kerstmannen, kerstboomballen, kerstverlichting of kaarsen zijn, het maakt niet uit. De keuze hangt er grotendeels van af of je liever een speels nageldesign hebt of juist eleganter. Typische winterbloemen, die ook worden gebruikt voor kerstversiering, zijn ook goed geschikt. De ridderster, de kerstster of de maretak zijn slechts een kleine selectie. Je krijgt de sprankeling en sprankeling die je nodig hebt met gouden glitter.

Dennengroen als motief

franse nagels voor kerstmis witte nagel tip slinger spar groen idee

We houden vooral van de manier waarop het dennengroen werd gebruikt op deze French Nails voor Kerstmis. In feite vertegenwoordigt het de overgang of de grens tussen de klassieke witte vingertoppen en het transparante nagelbed.De donkere punten zouden dennenappels voorstellen, maar kunnen ook worden vervangen door rode bessen of andere motieven. In plaats van dennengroen kun je ook andere kerstmotieven gebruiken, zoals slingers of kerstverlichting.

Eenvoudig glitterontwerp

kerst franse nagels nagel ontwerp eenvoudig patroon goud glitter manicure

Je kunt zulke vingernagels ook heel gemakkelijk voor Kerstmis krijgen. Breng eerst een basecoat aan. Dan heb je een tweede laag nodig, waarop je met behulp van een kwastje gouden glitter verspreidt terwijl het nog vochtig is. Deze glitter moet dik op de punt van de nagel worden aangebracht en minder worden in de richting van de maansikkel, waardoor een ombre-effect ontstaat. Het idee is geweldig als je een beetje haast hebt met de French Nails voor Kerstmis. Klop de overtollige glitter eraf en vergeet de topcoat niet!

Uitgebreide Franse nagels voor Kerstmis met glitter

kerst franse nagels glitter extravagante groene ombre goud witte sneeuwvlok stickers

Als het wat feestelijker en extravagant is, kan er ook een gekleurde glitter gebruikt worden of kunnen meerdere kleuren met elkaar gecombineerd worden. Voor het sprankelende kerstpatroon hierboven zijn grove glitters in groen en fijnere glitters in goud en wit gebruikt. Groen is de hoofdkleur, die vervolgens overgaat in goud en is afgewerkt met witte glitters. Dit zorgt voor een soepele overgang. Lijm een ​​sneeuwvlokje op de glitter en verzegel deze met transparante nagellak.

French Nails voor Kerstmis – Rode Gelnagels

franse nagels voor kerst gelnagels kerst nagels candy cane motief rood wit

Als je de nodige lamp en bijpassende gellak hebt, kun je ook een nageldesign creëren waar je lang plezier van zult hebben. En een mooi voorbeeld van gelnagels in het rood zie je in bovenstaand voorbeeld. De French Nails for Christmas bestaan ​​uit een rode en witte kleur en worden gecombineerd met mooie rode en witte patronen en motieven. Dat zijn snoeprietjes en stippenpatronen. Groen kan ook in het ontwerp worden verwerkt of een van de andere twee kleuren vervangen.

Speelse French manicure met cadeautjes

kerst franse nagels speels kleurrijk cadeaus motieven pasteltinten goud

Ook deze variant, waarmee je Franse nagels kunt ontwerpen voor de kerst, is heel origineel. Hoewel dit geen typische kerstkleuren zijn, maar bonte kleuren, is het resultaat een kerstachtige look. Dat komt gewoon door het motief. Dit zijn geschenken die ook de vingertoppen sieren voor Frans design. Ook de gouden nagellak waarmee de strikjes zijn ontworpen heeft een feestelijk effect. U bent van harte welkom om andere kleuren te gebruiken.

Het nageldesign in de winter

kerst franse nagels ombre winter zilver glitter lak sprookje

Het wordt bijzonder winters met kleuren zoals wit en zilver, evenals eventuele blauwtinten. De klassieker onder de motieven zijn natuurlijk de sneeuwvlokken. Deze kunnen echter ook vervangen worden door dennenappels of dennengroen met een witte of blauwe achtergrond. Sneeuwpoppen, ijspegels of sleeën zijn ook geweldige motieven die van je nagels een echte blikvanger kunnen maken en ook hier zijn de kerstverlichting goed geschikt. Ontwerp je liever een eenvoudig patroon in plaats van een uitgebreide afbeelding, dan kun je het beste kiezen voor zilveren glitter, waarmee je het Franse dessin creëert en sneeuwval nabootst. Anders zijn er ook hier geen grenzen aan het patroon. Als je wilt, kun je de winternagels ook combineren met de Franse nagels voor kerst.

Donkerblauw met sneeuwvlokje

franse nagels kerst winter motieven sneeuw metallic blauw inspiratie

Hier is een geweldig voorbeeld van French Nails voor Kerstmis en Winter, waarbij de nagelpunt is gestyled met een donkerblauwe metallic nagellak. Dit komt op een basislaag. Zodra de blauwe vernis is opgedroogd, kunnen sneeuwvlokken worden getekend met een dunne borstel. Varieer ook met een paar witte stippen, die zijn het makkelijkst te krijgen met een dottingtool. Deze nagels voor winter en kerst zijn nog sneller gemaakt als je kant-en-klare stickers gebruikt. Werk af met een transparante toplaag die patronen en motieven verzegelt.

Winter plaid

franse nagels kerst winter motieven sneeuw metallic blauw inspiratie

Of wat dacht je van dit aantrekkelijke en ongecompliceerde patroon? Je hebt alleen een base coat nodig, evenals een witte, zilveren of glinsterende en lichtblauwe nagellak, waarmee je de strepen ontwerpt zoals afgebeeld. Wil je het meer kerstig, kies dan gewoon voor kerstkleuren. Verf ten slotte met een toplaag om het patroon te fixeren en je bent klaar. Het ruitpatroon is ook uit te breiden met elk motief of sticker.

Combineer tinten blauw

french nagels kerst winter lichtblauw donkerblauw sneeuwvlok

Als je geen kleur blauw kunt kiezen, combineer er dan gewoon meerdere! Dat is ook gedaan met deze Franse nagels voor kerst en winter. Terwijl lichtblauwe vernis de ringvingers samen met sneeuwvlokken siert, is de French manicure ontworpen met een aantrekkelijk donkerblauw op de overige vingers. Heel aantrekkelijk, niet? Dergelijke combinaties kunnen ook met andere kleuren worden gemaakt. Als je het meer kerstachtig wilt hebben, kun je bijvoorbeeld geschikte kerstkleuren en kerstafbeeldingen en -motieven kiezen.