Nageldesign

Zelf eenvoudige nageldesigns maken: waterdecals voor een professionele uitstraling

Makkelijk-zelf-snel-doe-zelf-nageldesigns-bloemen-oranje-herfst tot% cc% 88ne

Goed verzorgde vingernagels zijn het visitekaartje van de moderne vrouw en het nageldesign – een uitdrukking van hun smaak. Helaas is niet iedereen artistiek begaafd om kleine kunst en ingewikkelde motieven op hun vingernagels te schilderen met nagellak en een penseel. Met behulp van Water Decals, ook wel Water Transfer Nail Stickers genoemd, kun je nu prachtige patronen maken en eenvoudige nagelontwerpen toveren op de nagels! Deze waterstickers bieden de mogelijkheid om professioneel gedecoreerde nagels te hebben, maar bespaar geld voor de nagelsalon. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Eenvoudige nagelontwerpen voor professioneel gedecoreerde vingernagels

Makkelijk-te-doen-zelf-maken-water-decals-bloemen-nageldesigns

Waterstickers zijn niet zomaar nagelstickers, want stickers zijn zelfklevend en moeilijker op de nagel te plakken. Waterdecals daarentegen zijn dunne motieffolies die met nagellak op de nagel worden bevestigd, zodat ze niet aan zichzelf plakken.Water is eigenlijk nodig om de afbeelding van het dunne rugpapier af te pellen.

Individuele motieven of volledig bedekkende emblemen

eenvoudige-nageldesigns-korte-nagels-zomer-groene-bloem-tropisch

Bij waterdecals wordt onderscheid gemaakt tussen nagelfolies die de nagel volledig bedekken en decals die alleen individuele motieven weergeven en meer als kleine blikvangers op de nagel zijn. Voor beginners en nageldesign voor korte nagels zijn de laatste perfect. Kies om te beginnen een eenvoudig nageldesign, bijvoorbeeld een bloemmotief, in plaats van geometrische motieven of rechte lijnen.

Gemakkelijke doe-het-zelf-nagelontwerpen snel

eenvoudige-nagel-ontwerpen-water-decals-instructies

Naast de waterstickers heb je het volgende nodig:

  • een kopje water – bij voorkeur een kleine kom. Het wordt niet aanbevolen om een ​​hoog glas te gebruiken. Als het embleem naar de bodem van het glas zakt, is het veel moeilijker om er met het pincet bij te komen.
  • Een schaar
  • pincet
  • Top Coat
  • Nagel lak verwijderaar
  • 2-3 wattenstaafjes

Waterstickers aanbrengen – stapsgewijze instructies

eenvoudige-nagel-ontwerpen-diy-instructies-beginner-bloempatronen

Het begint met de voorbereiding van de waterdecals. Eerst wordt de dunne beschermfolie afgepeld, wat erg belangrijk is. Als de folie op de decal achterblijft, kan deze achteraf niet van het motief worden gescheiden. Vervolgens wordt het motief uit het papier gesneden. Je moet niet letten op de juiste vorm, omdat het teveel aan het einde gemakkelijk kan worden verwijderd. Zo knip je de stickers niet te smal of te kort. Er zijn in principe 10 stickers van verschillende groottes voor elke vingernagel.

Breng de topcoat aan en je bent klaar

eenvoudige-nagel-ontwerpen-diy-instructies-water-decals

De nagels dienen vet- en vuilvrij te zijn en reeds gelakt te zijn. De verf moet minimaal droog aanvoelen. Voor de ondergrond kun je het beste witte nagellak kiezen, zodat de gekleurde motieven goed tot hun recht komen. Het dunne karton met het motief wordt in water gelegd en 5 tot 10 seconden gelaten. Dan moet de folie van het karton loskomen. Zo niet, dan wordt het karton nog een paar seconden in water gelegd. Vervolgens wordt het embleem eruit getrokken en met het pincet op de nagel geplaatst. Als de vingernagel vochtig is, plakt de decal niet direct en kan naar wens op de nagel worden geplaatst. Maak je geen zorgen over de golven die je kunt zien. De oneffenheden worden vervolgens gladgestreken met het aanbrengen van de topcoat.

prachtige kleurovergangen en gedetailleerde motieven

eenvoudige nagelontwerpen snel-professioneel-paars-wit

Als het motief al op de gewenste plek zit, wordt er een stuk keukenrol op de nagel gedrukt om het overtollige water op te nemen. Vervolgens wordt het motief gefixeerd met een laag TopCoat en duurzaam gemaakt. Als de toplaag droog is, kun je nu de uitstekende delen verwijderen. Doop een wattenstaafje in de nagellakdroger en schrob het overtollige voorzichtig weg. Het is het beste om niets op de nagel aan te raken, zodat het ontwerp niet uitsmeert.

de juiste basislaag is cruciaal

eenvoudige-nageldesigns-waterstickers-zomermotieven

Hoewel het wat oefening vergt, zijn de resultaten adembenemend. Of het nu voor korte of lange nagels is, waterstickers zijn ideaal voor elke nagellengte. Het is gemakkelijk en snel om een ​​professionele look te creëren.

Combineer kleuren mooi

easy-nail-designs-quick-do-yourself-foil-rose-patroon

In principe zitten er 10 stickers voor elke vingernagel in elk pakket, maar je kunt er ook maar 2 – 3 van aanbrengen of alleen de ringvinger accentueren. De andere nagels zijn gelakt met eenkleurige nagellak. Kies voor een coherente uitstraling een geschikte kleur, die bijvoorbeeld terug te vinden is in het motief.

Combineer waterdecals met andere technieken

eenvoudige-nageldesigns-korte-nagels-zomernagelstickers-wateroplossend

Verloopnagels, ook wel ombre nagels genoemd, hebben mooie kleurovergangen en zijn ideaal als achtergrond voor een water decal. De mooie overgangen zijn gemaakt met de sponstechniek.

Eenvoudige nageldesigns – het perfecte motief voor elk seizoen

eenvoudige-nagel-ontwerpen-zomer-palm-motief-water-decals

Eerst worden de vingernagels in een lichte kleur gelakt en vervolgens wordt de tweede kleur met behulp van een cosmetische zwaan in meerdere lagen aangebracht. Deze techniek kan ook worden gebruikt om prachtige achtergronden op je vingernagels te creëren, zoals een strand in de vroege ochtend of bij zonsondergang.

Spice up nail design met strass steentjes

eenvoudige-nagel-designs-water-decals-rozen-strass-steentjes-wit-roze

Waterstickers kunnen ook worden gecombineerd met andere nageldecoraties zoals strass-steentjes en parels. Zodat het geheel er niet te overdreven uitziet, vertrouw op felle kleuren en eenvoudige ontwerpen.

Waterstickers alleen op twee vingernagels

eenvoudige-nagel-ontwerpen-rood-zwart-wit-snor

De ontwerpen van waterstickers variëren van kitsch tot elegant. Als je wilt, kun je bitterkoekjes, dieren, postzegels of hele landschappen op je nagels plakken. Bloemmotieven die indruk maken met hun ingewikkelde details en felle kleuren zien er bijvoorbeeld erg elegant uit. Deze folies bieden geweldige mogelijkheden voor prachtige nageldesigns die je met nagellak nooit zo fijn zou kunnen maken.

Leuke motieven voor de herfst

eenvoudige-nagelontwerpen-herfst-korte-nagels-vos-motief

Oranje en turkoois met een uilenmotief

eenvoudige-nagel-ontwerpen-water-decals-professionele-uilen-herfst

fantastische motieven voor de winter – sneeuwvlokken

simple-nail-designs-winter-sneeuwvlokken-wit-blauw

Er is een ander ontwerp voor elke vingernagel

easy-nail-designs-quick-winter-blauw-sneeuwvlokken-water-overdrukplaatjes

Kerstmotieven op de nagel zorgen voor een feestelijke sfeer

eenvoudige-nagel-ontwerpen-kerst-water-decals-motieven-stickers