Ontwerp van vakantiehuizen en hotels

Bungalow Resort CasasNaAreia – een privéparadijs in Portugal

Strandhut met zwembad weekendhuis Portugal CasasNaAreia

Bungalowresort CasasNaAreia ligt in Alentejo, Portugal, zeer dicht bij het strand en de monding van de Sado. De zomerhuizen met rieten daken zijn een alternatief voor hoteltoerisme: ze zijn zo gezellig en dromerig zomers dat je er op het eerste gezicht dol op zult zijn.

Bungalowresort gebouwd op fijn zand

Uitzicht op het zomerhuis vanuit het raam van de bamboebungalow met fijne zandgrond

Het miniresort bestaat uit in totaal 4 bungalows, elk met een woonkamer, eethoek, minikeuken en badkamer, een zwembad en enkele romantische blotevoetenpaden. Rust en ontspanning hangt in de lucht.

Weekendhuis met uitzicht op de rivier de Sado

Ecotoerisme-natuurreservaat Vogel Haus-op het strand-met zwembad

In het natuurreservaat Sado in Comporta ligt het romantische vakantiedorp CasasNaAreia. Nieuwe gebouwen zijn verboden in het beschermde gebied. Alleen de renovatie van bestaande woningen is toegestaan. In het verleden was het land eigendom van vissers en rijstboeren. Hun huizen zijn gebouwd in de traditionele stijl en de daken waren rieten daken zodat ze perfect in het landschap passen. Goed verdichte aarde was de vloerbedekking. Buitenlandse gasten staan ​​er altijd versteld van, maar dit is geen speciale attractie voor de lokale bevolking.

Wit gestuukte bungalows met rieten dak

Villa zomerhuis-met rieten dak-Portugal Destinations-CasasNaAreia Resort

Omgeven door rijstvelden en ongerepte zandduinen, Bungalowresort CasasNaAreia interpreteert de manier van leven van de lokale bevolking. Elementen van minimalistische architectuur zijn slim gebruikt in het gebouw. Voor de renovatie zijn alleen lokale materialen gebruikt.

Strandvilla’s met zwembad

Bungalow Resort met rieten dak Portugal-Wit Gips Buitenmuur Traditioneel

In de rustige omgeving van het vogelreservaat kunt u adembenemende zonsondergangen aanschouwen, zoutpannen, flamingo’s en kuddes dolfijnen bewonderen. Het strand ligt op ongeveer 3 km van het resort. Fietsen worden vermeden om er snel bij te kunnen.

Comfortabel ingerichte strandbungalows

Strandvilla-met Strodach-Portugal CasasNaAreia Sado natuurreservaat

Dat Bungalowresort is zowel geschikt voor weekendtrips als voor privé-evenementen midden in de natuur. In deze omgeving kunt u genieten van prachtige natuur en weldadige rust – een idylle die tegenwoordig gezocht moet worden die vredige ontspanning biedt in verband met de natuur.

Strandhut met Fijn zand tapijt

Zomerhuis woonkamer-fijn zand tapijt Portugal beschermd gebied-Sado riviermonding

De ruimte wordt passief gekoeld

Strandbungalows-resort-overdekt traditioneel design-witte meubels-zandvloer

Effen wit badkamer interieur

Modern badkamerdesign - puur wit - toegang tot het strandvilla weekendhuis

Rustieke nachtkastjes zetten accenten in de puur witte slaapkamer 

Mimimalistische witte slaapkamer rustieke details strandvilla interieurontwerp